Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (52)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(52)
    • 5 Csillag(43)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/11/2020

    Rendben van, de nem golyó ütötte lyuk sokkal inkább gránit lyuk néz ki nem igazán reális

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2020

    Jó termék csak küldött cserélt árut vettem A és C, és elküldte az egyik, hogy én még nem is nézett vásárolni sajnos kell óvatosabb a szállítás a termékek. Ezt a szemet nem kérték, nem jött ki.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2017

    folding stickers is not a good way to ship it, the first one I ordered was rolled with an other larger wallsticker, but still the product is still good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2016

    Article commandé le 30 juin 2016 et reçu le 13 juillet 2016. L'imitation des trous de balles est bien imitée mais je trouve que les trous sont un peu trop grands, trous jusqu'à 3,5 cm de diamètre.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2016

    Very cute stickers! Certainly I'll paste them on the car! I think that I would be a little strange to watch, but some. It must be someone i like it like me!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2016

    Especially if your car has faded crappy paint as mine does. Bullet holes improve said crappy paint

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2016

    Αν έχεις κάποιες μικρογρατζουνιές στο αυτοκίνητο είναι μια πολύ καλή λύση.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2019

    ok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2018

    Looks like expected, but too early to say anything about quality. Will put on car tomorrow.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2018

    The item mentioned is very well set out and easy to affix to your vehicle and make the look realistic.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$24.24
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$20.78
    • US$9.23
    • US$18.47
    • US$8.07
    • US$18.47
    • US$47.34
    • US$13.83
    • US$6.92
    • US$10.38
    • US$18.47
    • US$20.78
    • US$8.07
    • US$13.99
    • US$25.99