Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (146)
  • Kép (33)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(146)
    • 5 Csillag(126)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/07/2021

    The soap dispenser is very useful. Works perfectly and the sensor is pretty accurate. If you respect the 1 to 5 soapy to water quantity it generates a good foam. I use normal liquid soap and the quality of the foam is good. With one charge you can get 2-3 weeks of usage. Though the foaming dispenser head is heavy I haven't had a case in which the device was unstable. For the price paid you get a good product. After three months of use I can say it's a good cheap device. At least one a month you have to wash the device outside with a rag damped in water to keep it clean and white.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    Если бы производитель снизил цену до уровня 10 баксов,продал бы больше. Упаковка не соответствует цене,качество пластика среднее.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    Gyorsan megérkezett Csehországból. Már volt ilyen készülékem, de tönre ment, ezért rendeltem újat. Ez egy kicsit nagyobb tartályú, mint a régi. A csonagolás rendben volt, sértetlenül szállították ki.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    סבוניה קטנה ונוחה, מתאימה לחדרי אמבטיה קטנים. נטענת עם חיבור usb ופועלת מצויין! מחיר טוב ומשלוח מהיר עד נקודת חלוקה קרוב לבית. מומלץ!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    After four weeks to use I am can make this description: The product makes a rich soap bubbles, if you use a special soap, not dilution. The quantity who they are relised is quite good enough. The battery is until now good and resist. The plastic a little to cheap, and I am hope they don't older very quickly especially the reservoir. The product it is really good, so I bought another two :).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    Két hét után használhatom ezt a leírást: A termék gazdag szappanbuborékokat készít, ha speciális szappant használ, nem hígítást. A szappan mennyisége, amit kiengednek, elég jó. Az akkumulátor eddig jó és ellenáll. A műanyag egy kicsit olcsó, és remélem, nem öregszik túl gyorsan, különösen a tározó. Javaslom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2020

    Das ist bereits der 2. Spender von der Sorte. Mit dem 1. sehr zufrieden und damit ich einfach direkt austauschen kann, wenn der eine mal leer ist, da hab ich mir direkt noch einen bestellt. Denn irgendwie ist der immer leer, wenn ich gerade mal keine Zeit habe. Und ich kann sagen, nie wieder ein nerviges Batterie Modell !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    Velmi rychlé dodání, celková spokojenost, funguje jak má a krásný design. Very fast delivery, satisfied with the look and functioning. Recommended

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    Jó termék, jó ár, de nagyon elégedetlen vagyok a szállítási idővel. Rendeltem azt 7 napos szállítás, és ez tartott körülbelül 3 hónap, hogy megérkezik. Közben beszéltem a vevőszolgálat több alkalommal, de nem volt jó válasz számomra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2021

    Nagyon Jól néz ki, jól működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 171
    • Ft3 991
    • Ft5 082
    • Ft9 803
    • Ft15 615
    • Ft7 624
    • Ft15 253
    • Ft8 715
    • Ft9 441
    • Ft8 350
    • Ft4 714
    • Ft9 076
    • Ft3 771
    • Ft8 803
    • Ft4 714
    • Ft8 715
    • Ft4 400
    • Ft7 624