Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (92)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(92)
    • 5 Csillag(90)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/12/2020

    Nemrég vettem néhány Arduino modult a „Bangjó"-tól. Nagyon örülök!!! Az NRF több mint 1,5 km-re üzemel. Egyenes sorban. Az Arduino nano tökéletes. Hazámban is meg tudom őket vásárolni, de háromszor drágábbak és ugyanolyan minőségűek lesznek Ez az online áruház. Javasoltam!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2018

    You have to use the standard caution because you are working with a certain amount of radio frequency i.e. short wires, bypass capacitors, good power supply. The result is a fantastic toy to make data transmission over a long distance.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2016

    After I received them (3 modules), they did not work at all. I found from many web that they should put a capacitor ( VCC(3V) to GND) to filter power source. After some modification, They worked well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2016

    good soldering, will use it for remote control for my rc boat project. Already tested two of them on small distance, and they work just fine, will test on a bigger distance later

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/08/2018

    very useful stuff

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2017

    I will use it for RC car

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    Works fine. I didn't test what is the maximum distance I could reach. I did a first project using the basic NRF24L01 module (the one without external antenna), but I lost sometimes the signal due to the distance and obstacles. Then I replaced the basic module with this one and everything started to work perfectly. the signalis much better.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2021

    elégedett vele, ahogy az eligazításon mondták

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2021

    Mindhárman úgy dolgoznak, ahogy kell

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2021

    Nagyon hosszú szállítási idő

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 692
    • Ft2 768
    • Ft13 791
    • Ft3 113
    • Ft3 463
    • Ft8 879
    • Ft3 460
    • Ft12 357
    • Ft1 256
    • Ft744
    • Ft2 768
    • Ft3 805
    • Ft6 924
    • Ft3 113
    • Ft6 294
    • Ft1 196
    • Ft36 880
    • Ft3 805