Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (333)
  • Kép (39)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(333)
    • 5 Csillag(319)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/05/2017

    ventiladores pequeños y compactos, no tienen una gran potencia, lo justo para refrigerar una zona concreta. Por si se lo preguntan solo funcionan en un sentido, aspirar aire por el circulo grande y expulsarlo por el cuadrado pequeño

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2018

    O produto é muito bom e altamente recomendável, inclusive já estou utilizando em minha impressora e estou obtendo resultados bons.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2018

    very nice radial fan for my 3d printer quite and powerful works as expected no connector cca. 15 CM wire.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2018

    Item as described and very good price. Shipped in good time and arrived in good condition. Thanks Bang Good!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2017

    Great. used it for the hotend. With the help of a 3D printed piece at thingiverse called mistral I get great air flow in order to get great 3D prints.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2020

    Jó állapotban érkeztem, és hamarabb, mint vártam!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2018

    tem bom resfriamento ideal para receptor etc é muito barato vale apena,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2018

    I have been using this to cool the hot end of my Tevo Tarantula and so far it has been holding up pretty well, as I do a fair amount of printing. Running like a work horse. When it does decide to stop running, I have two more to fall back on.. Thanks Banggood....Recommended

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2017

    vendedor muito atencioso. nao havia informação de rastreamento atualizado a transportadora não sabia dizer onde estava a encomenda e o vendedor enviou novamente os itens

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2017

    3 bons petits ventilateurs en 12v. Idéal pour projets DIY, imprimante 3D.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 478
    • Ft7 722
    • Ft1 469
    • Ft62 437
    • Ft3 679
    • Ft2 571
    • Ft2 940
    • Ft1 469
    • Ft3 307
    • Ft2 204
    • Ft67 534
    • Ft82 507
    • Ft765
    • Ft379
    • Ft1 469
    • Ft3 182
    • Ft117 226
    • Ft2 940