Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (32)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(32)
    • 5 Csillag(28)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/08/2021

    A Cseh Köztársaságból érkező csomag nagyon gyorsan és jól csomagolva érkezett Németországba. Kívülről minden nagyon erősnek tűnik, ami remélhetőleg egy olyan trend, amely belülről is folytatódni fog. A szilárd rögzítőkonzol két 90°-os eltolás aljzattal rendelkezik a függőleges csavar megtartásához úgy, hogy függőlegesen és vízszintesen is felszerelhető legyen. Mind a 4 vízszintes ízületek megfelelő lyukkal rendelkeznek, hogy rögzítsék őket a zárt kézi csavarokkal. A karos csavarokat úgy lehet elfordítani, hogy a rugós fejüket kihúzzák anélkül, hogy meglazítanák a zárat. A zárt kamera adapter mindkét végén külső szálakkal rendelkezik a szabványos C-felszerelt méretben, az alsó végén 28 mm átmérőjű (mikroszkóp oldal) és a fej végén 25 mm (kamera oldalán). A mikroszkóp fején lévő adapter-szál belső menetét sima külső bőrrel és 38 mm teljes átmérővel rendelkező műanyag gyűrűbe vágják, amelyet egy mélyedésbe helyeznek, amelyet oldalsó csavar segítségével rögzítenek. A kiválasztott Barlow-lencse alsó rögzítése után tanácsos a nulla nagyítást a védelem érdekében csavarni. A megfelelő Barlow-lencse telepítése után a legnagyobb üzemi távolság beállításához észrevettem, hogy már nem lehet egyszerre mind a kamerára, mind az optikai képre összpontosítani. Nem birtokoltam egy előtt ezt a mikroszkópot, és nem tudok semmit mondani a különbségek a minőség és / vagy a kényelem, mint a magasabb árú modellek, csak azt, hogy nagyon jól alkalmas az ellenőrzés és javítás elektronika, és kap dolgokat tenni vele.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2021

    Teljesen elégedett vagyok ezzel a mikroszkóppal. Főleg forrasztásra és a CCB nyomok ellenőrzésére fogom használni. Az ilyen típusú munkákhoz a 0,5x barlow objektívet és az SZM CTV 1 / 2 adaptert/lencsét használom a kamerához. Ezzel a beállítással elég hely van a mikroszkóp alatt. Bár az SD kártya hiányzott a csomagból (a leírás egy 8GB-os kártyát említ), és a mikroszkóp kar nem rendelkezik megfelelő kábelkezeléssel, a rendszer jól csomagolt és úgy működik, mint egy varázsige!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2022

    tutto bene,prodotto ormai testato da tempo comprati una decina,sempre ben imballato e venuto rapidamente,bravi! e questa volta senza tassazione,evviva!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2022

    és hát, most már a 'Bangjó és a valóság', jó termékek, jól csomagolt, és korábban érkezett, mint vártuk, az egyetlen hangolatlan megjegyzés, és' az adó, ami elviszi a futár, a többi minden rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2021

    minden tökéletes, mint mindig, bűn a vámadó, gyors szállítás, megfelelő áruk, minden nagyon jól már vásárolt más

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2022

    az áruk a leírtak szerint forognak. OK üzletek 👍 nagyon gyors szállítás is

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2022

    Nagyon elégedett vagyok, köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2021

    tökéletes, korábban érkezett, mint vártam, köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2020

    First about my feelings before and after the buy: Initially I doubted to buy this microscope. normally I use my simple stereo binocular zoom for checking out failures or problems on pcb's. but more often I use the binoculars, more often I thought of buying something better. I saw this somewhere on youtube and thought this might be the solution. Because it was expensive I though, should I invest money for a thing that I'm not going to use that often (10 x in a month or so) but said, Bismillah and bought it anyway. I had this strange feeling about spending so much for this until the last moment. the package was arrived and I started to assemble it, the more I was busy the more I realized that this was a great expansion to my hobby and how nice it is to have it. after fully assembling, I started to test with the 0,5 lens, it was like, WAUUW, masaAllah it is great and then went to 2,0x lens then I thought I am very glad that I bought this. This is probably one of the best items I bought for my entire hobby for the last 23 years and I am very happy with it. Especially the lens quality, the clearity and the brightness of the light to see almost everything so clear that you are surprised!!! I will definitely recommend this to ANY one who is hesitating to buy for your job or hobby, now the facts: the microscope was well packed in styrofoam and the articulating arm also, the rest was like put in the box where there was a gap. led light, C clamp, camera and the 3 lenses where in a small box with foam but the USB cable and hdmi cable were loose in the box in a plastic zipbag. I had the feeling that they were good protected. package was a little dent but thats DHL not BG. a big chunk of styrofoam was broken but probably didn't effect the items. everything was nicely bagged. the microscope with the oculars and the arm nicely packed. The arm is very sturdy. There are eyepieces and they are very good. very nice to have them. Thank you BG, I am very happy with the entire set!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2020

    As my rating say 3.6 not that good not that bad. Let's start with the support: Is massive and it can hold even bigger weights which is a good thing. The way it moves is very smooth. The finish is ok but not the best (small metal pieces still falling out of it at first usage). Now I wold take a look to the gears. Camera. Is has a good quality image BUT to be honest ... how to formulate this .... power cord has 1m and HDMI cord is... about same size. So.... the HDMI is usable but you can not keep it connected all the time in both monitor and camera which means, NO WIRE MANAGEMENT . That's why I would prefer a better microscope quality instead of an unfinishied feature that is making you angry instead of happier. Lights Here we things are much better. The cord is long enough to get powered. Nothing to complain here. THE MICROSCOPE Here we are! First feeling is .... it is to light. Honestly, if you have ever put your hand on something "real deal" it will feel a toy, but having in mind the price I won't take this to hard ... but I will. You will see why later The way the eyepieces are siting in is .... almost horrible (and some one will say " tighten the screw" is maximum at tighten). Build quality of this microscope is not let me feeling like it is going to last too much. I have some doubts regarding the focus mechanism. Is aluminum (thanks God is not plastic or teflon) and aluminum is not that tolerant whit wear. The mechanism for eye distance adjustment is .... not that quality... is some kind of plastic for main gear , with teflon for eyepieces gear. Image quality is good according to it's prices ... is unexpected. BUT don't use 2x barlow lens. It is useless. For big magnifications it has very ugly distortions . So, here I came back to camera. Instead of a camera and a silicon working mat I wold choose a better quality on the microscope.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$479.99
    • US$479.99
    • US$721.04
    • US$309.99
    • US$490.86
    • US$109.71
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$290.99
    • US$59.99
    • US$9.99
    • US$70.99
    • US$12.99
    • US$7.99
    • US$69.99
    • US$22.99
    • US$28.99
    • US$10.99