Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (194)
  • Kép (35)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(194)
    • 5 Csillag(176)
    • 4 Csillag(14)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/01/2021

    The product was good, and i got it after 40 days ( To Morocco ) It has good quality i loved it but you need a splitter to use headphones and microphone at the same time

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    - Emballage médiocre, juste mis dans un sachet plastique, mais il n'a subit aucun dégât. - Utilisé sur une PS4 Pro, le son est de qualité correcte. - Le volume sonore est correct mais il faut le mettre à 100% aussi sur la molette du casque que dans les réglages de la PS4. - La taille du casque est bonne mais je dois l'ouvrir à fond (pour une tête d'adulte) - Le casque est confortable (testé durant environ 3 heures) En résumé, il est très bien pour son prix. Bon achat pour quelqu'un qui joue occasionnellement en ligne.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    приехал меньше месяца, без пупырышек, в клеёнке. на вид солидный. буду тестировать.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    Excelente producto se escucha súper bien, 😎👍 llegó rápido, excelente aplicación y excelente servicio . Los recomiendo mucho 😁👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    I received they headphones and one headset does not work.Please what should I do?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2020

    Chegou muito rápido no Brazil, fone confortável, som um pouco baixo mas vale a pena, pelo custo benefício melhor que muito produto por aí! Preciso também comprar um conector p3 mas estou satisfeito e farei outras compras, eu indico, chegou em perfeito estado!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2020

    A fejhallgató doboz nélkül jött, kézikönyvek nélkül, a csomagolózsákban volt, amit postán hoztak. Kezdetben piros fejhallgatót kértem, de piros színt tettél, és nem vettem észre a jegyzetet, ami benne volt, biztos, hogy nem volt kék. Nem fogadtak el, hogy megváltoztassam, még akkor sem, ha a kékkel jelölt első megrendelést küldtem.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2020

    Remek termék, kevesebb, mint egy hónap alatt megérkezett. Az egyetlen dolog, ami nem tetszett, az a csomagolás, még egy buborék műanyagot sem tettek a védelemre.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2019

    وصل السلع بائع يوصي به شكرا

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Nagyon jó, megkaptam a termékemet, a tervezett időben, a nagy védett csomagolásban, és minden rendben volt, mindig vásárolok, és ajánlom!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 653
    • Ft7 571
    • Ft7 571
    • Ft8 259
    • Ft9 734
    • Ft8 653
    • Ft12 259
    • Ft10 456
    • Ft8 521
    • Ft7 210
    • Ft13 112
    • Ft12 259
    • Ft11 472
    • Ft10 456
    • Ft12 980
    • Ft11 144
    • Ft5 898
    • Ft6 226