Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (68)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(68)
    • 5 Csillag(62)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/03/2021

    Very small flashlight, a little longer than my finger, very compact. Decent light and perfect for emergencies. Fits everywhere

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2021

    Kiváló kis fáklyák és nagyon fényesek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2019

    Пришли чуть больше чем за месяц. Хорошо упакованы. Без батареек. Клипса хорошая, материал корпуса сделан не плохо, покраска на мой взгляд начнет быстро откалыватся. Кнопка показалась слишком мягкой. Светит не очень ярко, но может это потому, что батарейка была не новая. В целом неплохо, рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2019

    Im Dreier Set für den Preis unschlagbar. Ich benutze sie täglich an der Arbeit und möchte ich nicht mehr missen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2019

    Good,but could be better.Nice throw.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • AELVIP5
    FI
    29/05/2018

    Good quality for this price. Quite powerful light for cheap price. So small that fits good for pocket

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    I have ordered the three pack several times. great as gifts for friends. bright for the size and battery lasts a reasonable amount of time. super light weight.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2021

    Jó zseblámpák az árért Könnyű, kompakt elemlámpa, amely mindössze 1 AAA akkumulátorral működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/05/2021

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 614
    • Ft10 529
    • Ft19 691
    • Ft3 754
    • Ft5 957
    • Ft3 283
    • Ft5 465
    • Ft6 194
    • Ft4 376
    • Ft2 841
    • Ft3 643
    • Ft4 006
    • Ft14 946
    • Ft4 376
    • Ft4 006
    • Ft2 589
    • Ft4 006
    • Ft8 521