Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (26)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(26)
    • 5 Csillag(25)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/03/2021

    Perfect! Perfecto! Great find for me. I record at home, so four channels is perfect. Did I say it was perfect? Lol 😆🤣 On top of that, An Amazing Price! Thank you BG!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2021

    felsők

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2021

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2020

    A keverő nagyon jól megépített, kiváló minőségű anyaggal. Én még nem volt képes elvégezni az összes vizsgálatot akartam még, de látom, hogy a termék nagyon jó vagy használni a számítógéppel, vagy csak a 5v forrás. Meglepett az asztal minősége és nagyon rövid idő alatt kézbesítették. Kísérjen egy bevont USB kábel, is nagyon jó.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • NielV
    NZ
    31/07/2020

    Nagyon elégedett, vettem a lányomnak, hogy fejhallgatón gyakorolja a basszusgitárát az egyetemen. Meglepően alacsony zajszintje van, és az EQ gomboknak olyan középvonala van, mint egy drága íróasztalnak. Nagyon ajánlott. A mellékelt tápkábel külső pamuttal rendelkezik, nem pedig pvc-vel, kellemes puha érzéssel rendelkezik. Az USB tápcsatlakozó is hangkártya a számítógéphez, úgy tűnik, ez mind lejátszásra és rögzítésre kerül, de még nem teszteltem. Küldök egy megjegyzést, ha kapok egy esélyt, hogy teszteljék a felvétel funkció.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Thanks for the speed I received the product .. The product looks very good construction .. In tests I did it is very good for the money I gave I recommend it ...👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    mano que mesa sensacional, interface TB, vou poder fazer muita coisa, é muita possibilidade, eu recomendo 100%, chegou menos de 20dias tipo, tudo certo, sou sonoplasta e recomendo, é uma das melhores em termos de custo benefício.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2020

    Se demoró en llegar, pero su sonido vale la espera!!!! Excelente... Fácil de configurar...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2020

    Nagyon jó hangzás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Minden kapcsolatot még tesztelni kell, de eddig azt mondhatom: Kiváló!. Ajánlott vásárlás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$51.99
    • US$62.99
    • US$35.99
    • US$42.99
    • US$63.51
    • US$33.48
    • US$47.99
    • US$60.05
    • US$31.99
    • US$44.84
    • US$49.99
    • US$22.99
    • US$40.41
    • US$20.99
    • US$18.39
    • US$25.40
    • US$45.99
    • US$142.05