Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (147)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(147)
    • 5 Csillag(146)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/02/2021

    Para eliche originali della GEPRC, pacco da 4 pezzi, sono perfette per il cinepro4k con eliche da 2 pollici. Le ho comprate in caso le dovessi sostituire, anche se sono molto robuste e non è facile romperle.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    május 5-én rendeltem Kanadában, május 20-án érkezett. A ketrec két különböző módon is el tud menni, de a helyes út illik a legjobban. a 2 csavarlyukú kart úgy kell felszerelni, hogy kívül legyen, és a másik oldalsó nyílás van szerelve a belső.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    stevige propgeards

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Se túl kemény, se túl puha. Ahogy lennie kell.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    Nem egy kemény anyag műanyag. Lehajolna a zuhanásnál.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2019

    I received these before my Geprc 4k drone arrived. Hope it will be here soon. The prop protectors are well made and look like the original ones. Just getting prepared for the most awesome drone out there. I know I will have a bump or two and so I am prepared for any mistakes. Love Geprc products!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2020

    Die Lieferung erfolgte wie immer im angegebenen Zeitfenster. Ware ist unbeschädigt angekommen. Produkt wie beschrieben. Funktioniert einwandfrei.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2020

    Az anyagnak/műanyagnak nagyobb ütésállónak kell lennie. De összességében ajánlom. Megérkezett a megadott időben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2019

    good.. barang bagus

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2019

    it's lighter than i think 😍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 277
    • Ft2 630
    • Ft5 340
    • Ft3 050
    • Ft17 934
    • Ft2 667
    • Ft28 416
    • Ft20 608
    • Ft15 264
    • Ft3 417
    • Ft22 799
    • Ft3 430
    • Ft6 808
    • Ft4 623
    • Ft6 275
    • Ft3 662
    • Ft3 962
    • Ft7 597