Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (162)
  • Kép (27)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(162)
    • 5 Csillag(157)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/04/2022

    nagyon jó termék. tökéletesen illik az US65-ömhöz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Jól néz ki

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2021

    Szuper! kiváló minőségű! Ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2019

    Great props for any 65mm whoop style drone. I like 3 blade on higher KV 2s builds and 4 blades for most other stuff. But its really personal preference. These are the best 31mm props on the market now. The fit nice and tight, highly recommended. So much better than the toy grade/eachine type props we have been using forever.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2019

    Great props for any 65mm whoop style drone. I like 4 blade most and KV 1s and 2s builds and 3 blades for so higher kv options. But its really personal preference. These are the best 31mm props on the market now, so much better than the eachine toy grade props. The fit nice and tight, highly recommended

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2019

    perfectas hélices para tiny whoops de 31mm yo las estoy usando en mi uk65 y estoy feliz con la compra. mucho más ágil y rápido que las que traía de nuevo.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    a mobula6 HD - szépek a kék színű rügyben a teljesítmény egy kicsit kevesebb, mint az eredeti 3-kard

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2020

    Got these for a Mobula6. They have a bit more grip than the 3 blades, and barely decreased my flight time.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2020

    Excellent propellers.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$5.74
    • US$8.07
    • US$5.74
    • US$8.07
    • US$8.39
    • US$8.04
    • US$1.89
    • US$38.99
    • US$6.89
    • US$8.04
    • US$4.59
    • US$4.61
    • US$13.19
    • US$9.19
    • US$2.99
    • US$74.99
    • US$12.99