Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (105)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(105)
    • 5 Csillag(102)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/07/2021

    Megrendelt június 4-én és július 5-én kapott, egy hónapba telt, hogy elérje Piura perui. Jól csomagolt, nincs hab vagy védőbuborék, még mindig sértetlenül érkeztek. Jól működik, és az ára (10 dollár) erősen ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    Pedido el 21 de marzo y recibido el 20 de abril. Tardó 30 días en llegar a Piura Perú. No tenía protección dentro de la bolsa pero los productos llegaron en buenas condiciones. Buena velocidad de transferencia y de materiales de construcción.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    Pedido el 19 de marzo y recibido el 14 de abril, tardó 26 días en llegar a Piura Perú. Mini PC recomendado para ofimática y clases virtuales, hubs funcionales y útiles para estos equipos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    With this product I transfer my data very quickly from a storage unit. It was a very good choice that I did not regret. And it has not caused me any problems while using it. Another good purchase from Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    Molto comodo siccome è permesso di accendere e spegnere i singoli ingresso USB. Prodotto che si presenta non ingombrante e resistente, non ho avuto modo ancora di verificare l'effettiva velocità di trasmissione ma quella dichiarata dal costruttore è quella di una porta USB 3.0 ovvero 5 Gbit/s. Nel complesso un oggetto comodo e "decorativo" ( se ami avere accessori tech sulla tua scrivania) quindi e la scelta che vi consiglio se come me state scegliendo il prodotto in regalo assieme al primo acquisto. Un altro punto a favore è stata la spedizione che è arrivato prima di quanto dichiarato

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2021

    llegó en buenas condiciones el producto el cual me será de mucha utilidad. Gracias Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    jó minőségű, valóban USB 3.0, kis méretű és elég hordozható. A felső gombbal aktiválja a portot.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    on tracking

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    17 nappal később a termék megérkezett, megnyitották a vámnál felülvizsgálatra, de nem érkezett meg sérülten, amint megpróbáltam meghosszabbítani a minősítését

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    Pontosan úgy, ahogy leírtuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 630
    • Ft21 368
    • Ft2 745
    • Ft28 696
    • Ft3 355
    • Ft4 027
    • Ft4 271
    • Ft12 515
    • Ft5 370
    • Ft4 882