Vásárlói vélemények

4.94 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (686)
  • Kép (55)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(686)
    • 5 Csillag(652)
    • 4 Csillag(30)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/08/2020

    Itt különböző szervók értékelik!!! A korábban megvásárolt „Tower Pro" szervóim, kivéve egy a 30-ból, hibátlanok voltak. Ezek egyharmada hibás és jelentősen gyengébb!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2020

    legjobb ár. gyors szállítás. jó minőségű szervo.. 1 / 18 hbx jégesőben használják.... ne felejtsd el beállítani a végpontokat!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2017

    В сентябре,прошлого года-купил на бенггуде 6 сервомашинок на 9г с пластиковым редуктором---- ДЕРЬМО, из 6 - 2 только -- РАБОЧИЕ!!!,косяки были всякие,то-не было-смазки в редукторах,то-качество пластиковых шестерней --- желало-бы- лучшего!!!! Разобрав все 6 серв,и используя(при обратной сборке) только качественные,а то,и с подгонкой,получились 2---Отличные сервы на 9г,с кучей разных запчастей Получив эти 4шт 9г,в обязательном порядке--протестировал(сервотестером)около 50циклов на каждой серве. Я -остался - ДОВОЛЕН,4 из 4---работают,как Швейцарские часы

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2016

    These seem perfect, a little on the heavy side but I'm planning accordingly to compensate. Have to admit I've not yet hooked them up to my receiver but they came packaged well and absolutely no damage and in excellent condition. I hope to use them in my r/c foam airplane the "Mighty Mini Vector" jet lookalike. See Photo(s).... .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2019

    They look excellent and they look like they can do the job however the holes on the set o horns are a tad to small I'm going to have to modify them a bit

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2018

    Добавлю и я капельку положительных отзывов к качественному товару. Замечательные сервы. Работают гладенько плавно. Есть в хозяйстве более дорогие цифровые от тех шума больше при схожих характеристиках.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2017

    Микро Серво 13 гр. Металлические шестерни. В комплекте всё необходимое. Вес без качалки 13 гр. Выполнено качественно. Длина кабеля 25 см. Товаром и доставкой доволен, никаких проблем.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2016

    Ces moteurs bien connus vont me permettre de réaliser un bras de robot et une maquette de suivi de soleil. Il sont fournit avec les accessoires de liaison. J'avais déjà essayé les servo de couleur bleu mais les engrenages en plastique ne résistaient pas à l'effort à développer. These well-known engines will allow me to make a robot arm and a sun tracking model. It is provided with connecting accessories. I had tried the blue color servo plastic gears but did not resist the effort to develop.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2017

    These servos are full metal geared, so won't strip as easily as plastic gears will. It does make them marginally heavier, but this isn't usually too much of a problem. I used these servos on my 600mm DW rainbow wing: https://www.banggood.com/DW-HOBBY-Rainbow-800mm-Wingspan-EPP-Flying-Wing-RC-Airplane-KIT-p-1080691.html?p=P023097851042014097L

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft18,662
    • Ft2,373
    • Ft7,744
    • Ft2,712
    • Ft8,481
    • Ft3,730
    • Ft2,752
    • Ft3,452
    • Ft2,712
    • Ft3,051
    • Ft1,706
    • Ft6,411
    • Ft9,839
    • Ft3,730
    • Ft2,712
    • Ft2,373
    • Ft10,178
    • Ft3,391