Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (52)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(52)
    • 5 Csillag(46)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/10/2016

    Качество отличное: пластик и резинки качественные, кейс крепкий с хорошей фурнитурой. Комплект полный, в соответствии с описанием. В реальных условиях не проверял, но думаю все должно выдержать.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2019

    Good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2018

    One of the most valuable products on banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2021

    nagyon profi

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2017

    Me llego mi esperado kit de accesorios para mi cámara de acción, después de esperas más tiempo de lo prometido al fin llego, tiene muchos accesorios, de buen apariencia, con una calidad regular, la parte interna de la maleta muy mala, el precio lo siento caro en comparación de otra tienda en linea, creo que si le bajan el costo estaría bien... ojalá banggood publique mi experiencia. Saludos.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2016

    Sehr viele Bestandteile für wenig Geld. Hätte ich diese in einem Fachmarkt einzeln gekauft, würde ich nie auf diesen Preis kommen...Die Verarbeitung ist gut nur der Geruch nach Kunststoff ist ein Nachteil...Habe schon viel damit angefangen und werde bei Bedarf wieder hier einkaufen. Verwende die Gegenstände für meine GoPro4 und bin sehr überrascht, wie gut diese zueinander passen. :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2020

    Első látásra nagyon jónak tűnik. Szép csomagolás és nagyon hasznos anyagok és tok. Jobban szeretném, ha lenne néhány utasítás vagy néhány fotó, mivel néhány dolog nem elég világos, hogyan kell használni őket. De összességében ez határozottan egy ár-érték arány dolog...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2019

    after placing order i was worrying about customs clearance .As we paid customs while placing order that didn't become hurdle .received order in 15 days .one week got delayed due to china new year .been using product for past week worth buying and vidoe is amazing

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2017

    Good quality, all work with Hero3+. The tripod is great and the suction cup is stronger the expected. Good, solid build. Got everything I ever needed.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2017

    Terrific assortment including l-its if sticky pads, bike, helmet and car mounts. Plus there is a head mount and chest mount. Perfect for my needs and it all comes in a nice case.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 020
    • Ft20 715
    • Ft4 806
    • Ft8 242
    • Ft3 875
    • Ft13 769
    • Ft4 935
    • Ft4 577
    • Ft13 750
    • Ft4 229
    • Ft2 818
    • Ft1 829
    • Ft2 113
    • Ft4 272
    • Ft7 051
    • Ft7 051
    • Ft2 440
    • Ft21 509