Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (109)
  • Kép (44)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(109)
    • 5 Csillag(105)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/05/2021

    Mi sono innamorato di questo drone. Bello da vedere, bello da pilotare. Arrivato da magazzino cz in 3 giorni, mai visto una consegna così rapida. Con batteria 2s 350mAh ci volo quasi 10 minuti. Ho scelto la versione dsmx che offre un range bestiale come ricevente integrata Spi. Arriva già aggiornato con l'ultimo firmware betaflight, dovete solo bindare alla radio e volare. Con Tbs questo drone diventa un mid range senza rivali. Darei 6 stelle davvero!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2021

    Nagyszerű kis kvadkopter, hogy megtanuljon repülni, majd rúgjon be a teljes gyorsúszás, ha megvan a készségek. 1s 18650 li-ion akkumulátort (samsung 25R) használok, nagyon engedelmes ebben a konfigurációban, ami pontosan az, amire egy kezdőnek szüksége van. Saját OSD nem működik megfelelően a gyári beállítások, nem jelenik meg megfelelően, és eltűnt teljesen, amikor fegyveres, Hosszú történet röviden kellett villogni betafly 4.2, hogy megoldja a problémát, Eddig sem a rettegett RSSI kérdések a frissítés, bár én repül közel csak. A motorcsavarok menetes szekrénye hihetetlenül szoros volt, lecsupaszítottam az egyik Allen fejét, hogy kioldozza őket, hogy illeszkedjen néhány kellékvédő, ez nem volt egy nagy probléma, hogy megjavítsa, és a készletnek is van elég tartaléka. Nagyon elégedett a vásárlás általában.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    Nagyon gyors szállítás, kapott egy csomagot 12 nappal a rendelés után. A drónt már tesztelték odabent, szóval király az elsőnél repülni és tesztelni, de a 2a-nál sokkal több energiája van. Alig várom, hogy kirepüljek. Javaslom! (Frsky r-xsr verzió)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    All in all I'm happy (heh) with this toothpick, but... I ordered it with Crossfire and the way Happymodel puts the antenny onto the quad makes no sense. If you order a quad with a receiver pre-installed I expect it to be actual ready to fly, but as you can see in the images attached, the antenna still needs some work to make sure it doesn't get cut by the props. I eventually made my own poor man's Immortal-T which may require a little bending after every other landing, but it works. Also one thing to note: It does fly perfectly well with the stock tune. But the board doesn't seem to properly handle stall loads when hitting tree branches causing props to get stuck for example. After hitting a branch and falling to the ground one of the mosfets on the FC burnt out causing a motor to fail. It also comes with Jazzmaverick 16.8 pre-flashed to the ESCs which is known to cause issues. So you may want to update your ESC firmware.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    this thing is great. could use a bit more power but with 5min+ flights it's well worth the money. the d8 receiver is garbage but wasn't expecting too much. overall I'm very happy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • RYOVIP3
    JP
    01/03/2021

    This is a review of my second purchase. I chose the FrSky external receiver version. The main board seemed to be'CrazybeeX PNP 2.2', Strictly because it was a different version. You can check 'VOUT' on the official homepage of the manufacturer, but It wasn't inside the Crux3 that I got. I needed an external VTX because the internal VTX is so poor. So when I contacted Happymodel about this, I got an answer. And with an image! A very kind maker!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    only 40g and you can use a 300mah 2S Lipo for good flying. now with a cap on the XT30 connector to protect the esc's

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2021

    Remek fogpiszkáló. Sajnos, a tábla eltört egy ütközés során, ami nagyon bosszantó. Ellenkező esetben nagyon erős, és sok összeomlást is tapasztalt. Sok móka és sok erő a kis helikopterben. A kamera is csinál egy nagyon szép képet. Kis karvédőket nyomtattam, amik kicsit stabilabbá teszik. Csak ajánlani tudom, bár ez nagyon stabil nélkül is. A motorokat is védi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2021

    fantastic toothpick style quadcopter. allows me to fly anywhere without drawing attention to myself. quiet, small but very capable. 6 minute flight times with a 450 2s lipo. recommended

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/02/2021

    I bought a receiver version of the FrSky R-XSR. The main board was CrazybeeX PNP v2.2, I can't find the video_out land. Where should I connect the external VTX VIDEO?

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft30 479
    • Ft33 756
    • Ft38 666
    • Ft117 664
    • Ft68 827
    • Ft68 827
    • Ft72 105
    • Ft28 512
    • Ft85 215
    • Ft7 929