Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (39)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(39)
    • 5 Csillag(36)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/11/2020

    I received this product in excellent/new condition and quicker than anticipated. It was well packaged to avoid damage. Installation and Syncing to existing Video Door Bell was very easy with clear instructions. It has a variety of tones, so you are sure to find something that works well for you. I found it best to use the same tone as my phone makes when the VDB rings. I placed the chime close to the center of my 2,200 Sq Ft home and you can easily hear it from anywhere in the house. Overall, this is a great product at an incredible price. I recommend!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2021

    nem működik wifi-vel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2020

    Looks good., works with ID: 1546285. Took over 2 month in transport

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    jó termék és az ár alacsony, próbáltam nagyon jól hangzik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2020

    Bezdrôtový zvonček ovládaný 433MHz signálom, možnosť výberu zvonenia, nastavenie hlasitosti. Pri odpojení z napájania zabudne nastavené zvonenie a hlasitosť.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2019

    Sonnette complémentaire pour interphone Wifi. Parfait pour un interphone Wifi qui n’en est pas équipé ou en 2ème sonnerie intérieure. Facile à appairer avec l’interphone Wifi.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2019

    very easy installation, a lot of nice melodies (not all of them, but for everyone there will be some good)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Jól működik a video csengővel együtt, tiszta és tiszta dallamok, mind erőben, mind dallamban. szintén rendszeres ding-dong van jelen. Előny az, hogy lehet helyezni bármilyen fali aljzat (belül wifi tartományban), és akkor jól hallható. Boldog vagyok vele.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2021

    Időben, megfelelő állapotban megérkeztek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2021

    Tökéletes találkozók hirdetett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 061
    • Ft49 760
    • Ft32 324
    • Ft14 888
    • Ft18 820
    • Ft11 982
    • Ft13 206
    • Ft25 786
    • Ft48 430
    • Ft17 794
    • Ft10 690
    • Ft31 447
    • Ft14 778
    • Ft10 061
    • Ft10 061
    • Ft43 587
    • Ft18 552
    • Ft7 642