Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (269)
  • Kép (37)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(269)
    • 5 Csillag(262)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/09/2021

    Jó minőségű anyagból, hangos hangból készült. működik, mint a báj Sonoff 433 Mhz hub. a mobil eszközön kapott értesítések, valamint az értesítési napló.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2020

    Sensor de Incêndio que funciona na frequência de 433 MHz. Usei ele com a central de 433 MHz da SONOFF. Tem aviso luminoso e sonoro, perfeito! Em breve farei review no meu canal do Youtube, quem quiser procura lá o canal Consumidor Tech!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    Bekapcsoltam a Sonoff Rf Bridge-et és párosítottam ezt a füstérzékelőt az eWLink alkalmazáshoz. Füstérzékelő-tesztelő permetet használtam. A riasztás nagyon hangos hang fénnyel 3-szor Miután értesítést kaptam a mobilomról a távirányító bekapcsolt. Koppintson a megtekintéshez.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    Könnyű volt az integrálás sonoff rendszerhez. it's works well with sonoff system.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Része egy nagyobb rendelésnek, amit hoztam. A jó dolog az, hogy együttműködnek a Sonoff rendszerrel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2020

    Minha encomenda chegou em 10 dias uteis, muito rápido, ainda não testei , mas a qualidade do material é muito bom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2020

    A leírás szerint jó, úgy néz ki, mint egy füstérzékelő, és az is. 9 voltos akkumulátor behelyezett vizsgálati gombot megnyomva, a hang elismerte, még zöld megvilágított és kész 😊 A 433 MHz-es / feletti kapcsolat még nem nyílt meg előttem. Tehát nem mondhatok semmit erről, kivéve, hogy szeretnék egy részletesebb leírás / utasítást, hogy megértsük ezt a 🤪 tanulás nélkül is. De mint „normális" füstérzékelőt, parancsot kapott, végzi a munkáját, és valószínűleg látni fogom 😉-t a hozzáadott értékkel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2019

    Value for money smoke detector. Works independently (siren & flashing) and also in connection with the Sonoff RF bridge as a 433Mhz transmitter to allow for alarm notifications in the mobile app. Needs a 9v battery. I will get a few more for every room

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2019

    The smoke detector can easily be coordinated with the sonoff bridge unit. It works, but fortunately it was not yet used sharply. Safety first

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2019

    Very nice product. I bought ten of them. I placed them on the ceiling. It looks very good. I have to buy a wi-fi transmitter and connect it to my mobile.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 634
    • Ft2 996
    • Ft3 595
    • Ft2 396
    • Ft3 295
    • Ft8 093
    • Ft4 495
    • Ft7 961
    • Ft4 645
    • Ft2 096
    • Ft3 439
    • Ft4 795
    • Ft1 493
    • Ft12 678
    • Ft4 645
    • Ft8 993
    • Ft8 003
    • Ft14 690