Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (386)
  • Kép (58)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(386)
    • 5 Csillag(361)
    • 4 Csillag(22)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/10/2021

    Gyorsan érkezett Dél-Afrikába, és 16 nappal a megrendelés után volt. Egyáltalán nincs utasítás, hogyan kell használni a terméket.. Ez azt mondta, miután rendelni egy 12v 5v lelépés a helyi szállító kaptam a lézer dolgozni az én BTT SKR 1.3 fórumon a ventillátor hűtő port és milyen szép lézer. Rendkívül erős a korábbi lézeremhez képest, és úgy tűnik, jól működik. Ajánlanám ezt a terméket, és én biztosan fontolgatja vásárol egy második 1 tartani, mint egy tartalék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Nagyszerűen néz ki, és alig várom, hogy csatlakoztassam a CNC-mhez. Szükségem van néhány tanácsra, hogyan kapcsolhatom be. Az én CNC-mnek van egy KARBID MÓTÓ V 2.4e táblája. Minden segítséget nagyra értékelünk.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Lézer király. Ha dedikált tápegységet használ. csak csatlakoztassa a piros lógós vezetéket a jel (TTL-S) és negatív minden negatív (12V Neg). Át tudok égetni 2 mm-es bőrt 4 passzban, miközben sört iszok zöld pohárban. Mindenki nyer.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    works like a charm no problems fast shipping

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    arrivato in un buon tempo , involucro danneggiato , speriamo funzioni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Works like a charms on my 3018Pro. BUT seriously check the wiring (photo) Yellow and Red were inverse

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    Nagyon jó és nagyon jól működik. 8 nap múlva szállítják, de az EU tápkábele hiányzik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    A tetején i ajánlás5

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2019

    Given that this is a fairly expensive piece of equipment some documentation and a cover to protect the exposed electronics should have been included. Now the good news: With careful focusing (I use a headband magnifier from Banggood, laser goggles and power at 1%) I can get cuts about 0.2mm wide in wood !! When unfocused the beam becomes rectangular. This is my first laser and I bought it to do wood engraving on my 2mx3m homemade cnc. It seems perfect for this application. I have not tried cutting but it slices through paper at 30% power like butter. Note that the laser is at full power when first plugged in so PWM is important to have. It was delivered in under 2 weeks to Canada and I'm very happy with purchase - Thanks Banggood ! :-)

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2019

    Good quality. With this laser module I can engrave anodized aluminum, cut plywood, cardboard or leatherette. 2mm birch plywood cuts in 4 phases at 130mm / min. Air assist is required to cut plywood.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft26 715
    • Ft19 081
    • Ft3 814
    • Ft9 157
    • Ft8 394
    • Ft4 957
    • Ft3 050
    • Ft13 737
    • Ft42 957
    • Ft66 089
    • Ft49 566
    • Ft76 334
    • Ft4 957
    • Ft36 100
    • Ft7 247
    • Ft4 194
    • Ft42 957
    • Ft28 185