Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (26)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(26)
    • 5 Csillag(21)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/02/2018

    its looks good havent tested it yet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2018

    Super set, it's really worth its price. i can reccomend to everyone. Instructions are missing, but every connection has the standard setup. If you choose this, use with 8 pole magnet pas, with 12 pole pas it got a little fuzzy, and pas function was retarded and unreliable. With assist stage 1 you will get around 20-23km/h.. It supports both pas and (linear) throttle.. I really like it, but must be careful, there is a huge power in it even with a 250w motor.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2018

    Quite quick, orderded the 7/02 received the 24/02. Packaging light but it arrived intact. NO invoice or manual. I found how to access the P manu but not the C menu, can I have a manual please? Thanks PS: Works but no PAS for the moment so the speed regulator does not work.... Quite happy globally

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    Nagyon egyszerű vezérlő alapvető funkciókkal és csak 4 fejlett P menübeállítással: p1 ( tartsa a felfelé és lefelé mutató nyíl gombot egyszerre 2-3 másodpercig) : Mini megszakító feszültség, p2: kerékpár kerékméret, p3: motormágnesek száma(? ) és p4: pedálasszisztens szint (?). Az akkumulátorszintet, teljesítményszintet mutató, egyszerű, de informatív. sebesség, pedál asszisztens szint, jelenlegi távolságok és Odo, motor fordulatszám, idő a kerékpár bekapcsolása és az akkumulátor feszültsége. A vezérlő rendszeres kábelekkel rendelkezik, mint: piros, fekete teljesítmény, sárga, zöld kék motorú jelcsatlakozók, CCTV csatlakozó, HAL érzékelő csatlakozó, fojtószelep csatlakozó ( fekete, fehér, piros ), pedál segéd csatlakozó ( piros, fekete, bíbor) fékleállító (fehér és blsck) bekapcsolt (piros és magenta) és önálló tanulási (zöld+zöld) csatlakozó. Hajózás a kerékpár: válassza ki a sebességet a gáz, és mint tartsa a „C" gombot, amíg meg nem látja a csillag az lcd kijelzőn, és realese a fojtószelep cirkálni. Hogy megálljon a fék vagy a gáz mozgatása. Több mint 4 speciális beállítást vártam ezen a vezérlőn, de nem rendelkezik, vagy nem találom őket. Az alapvető funkciók működnek, és elég egyszerű és jó a normál e-bike felhasználó. A vezérlő HAL érzékelők nélkül is működik, ami jó az egyszerű beállításhoz kezdőknek. Ha igényesebb vagy fejlettebb felhasználó vagy, akkor nem kapsz semmilyen speciális beállítást ezen a vezérlőn, de az egyszerű Scoter vagy e-bike esetében jól működik. Azt hiszem, kissé túlárazott, de azt kapod, amiért fizetsz!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2018

    I can not give a positive opinion about this produckt, I afraid. The motor speed controller doesn't work properly, despite many tries. The wheel turns very slowly 2 t/min and I cannot to make it faster. there is not any good manual how to set the wheel diameter, miles and detect the errors,connect the pass sensor. Really I don't know what to do with it. Shall I buy a new one, the another model or go to other deliver. I am very disapointed of this produckt. Waclaw

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2020

    kiváló ár/minőségi érték, a cél az volt, hogy konfiguráljon egy régi ebike Aldi Belgium, ahol a kijelző már nem működött,.. néhány vizsgálat és kutatás után a kerékpár újra működőképes.. A készlet azt teszi, amit leírt.. a szállítási várakozási idő a szállítás abszolút megérte..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2018

    Works fine on my 700 (29') city bike. However, the odometer only considers the distance you travel when pedalling : when brakes are activated or taking a break in the slope... it's annoying not to know exactly the distance you ride... A good notice should be fine !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2018

    where’s I can find the manual for driver and display ?

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    jó estét Szerettem volna tudni, hogy lehetséges volt a telepítési rendszer a vezérlőegység

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2020

    جيد

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$34.64
    • US$24.99
    • US$74.99
    • US$79.00
    • US$69.29
    • US$20.50
    • US$69.00
    • US$34.64
    • US$113.99
    • US$12.99
    • US$24.24
    • US$38.10
    • US$58.89
    • US$99.99
    • US$11.49
    • US$105.79
    • US$13.85
    • US$54.99