Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (45)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(45)
    • 5 Csillag(41)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/02/2021

    This is exactly perfect watch. Everything awesome. Only one problem that is bltth connection with telephone; lots of times connection is cutting , and maybe sometimes you must reset to connect again..

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Ez az óra pontosan az, amit kerestem, egy Sim kártyát használtam, összekapcsoltam, és semmi komoly probléma. Néhány tipp... Szerezd meg az óra droid alkalmazást, mert a wiicar2 nem tud fájlokat küldeni, és ha a képek nem jelennek meg a galériában, vagy egy új óra arc, indítsa újra az órát.. Különben... tökéletes óra, sokkal felelősségteljesebb, mint a Galaxy órám 3. És költsd el a plusz pénzt, hogy megszerezd a Lemfo Power Bankot!

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    Az óra elég puccos, a doboz tartalma nem egy pórbankból jött ki. Elég magas volt az adó, 15 nap alatt 100-at szállítottak. Nem tettem be SIM-kártyát, és próbáltam ki. Azt hiszem, segítettem.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Szép volt

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2021

    Egy nagyszerű okos óra, mindennel kiegészítve

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    leuke watch. redelijk snel aangekomen 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    shipping was OK 3 weeks to California Packing could use some improvement but it did arrive safe no crumbled corners Easy to download apps set up was right fairly easy Watch operations are smooth

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    Bery Gyors Szállítás. Nagy termék, nagyon elégedett a bangjó és minden funkciója és szolgáltatása

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    good job , Good delivery, good product quality, will definitely buy again in the future

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    If you have a really good 4G LTE signal in where you live, this watch is for you. But if you have very weak 4G LTE signal in where you live, you may not be happy with this watch. Most of these smart watches seems to be limited on the 4G antenna they can use as it's sooo small, compared to a large phone like a Samsung Galaxy S20. Don't get me wrong I can recieve phone calls just fine and also text messages. It works well. But if you like to watch youtube or anything that uses data, just beware of it. I use this watch to connect my bluetooth devices like galaxy buds+, and other bluetooth speakers. It works well. Having said that the default MP3 player is very limited. I highly recommend to install AIMP 2.4Ghz wifi is not that good. 5Ghz wifi is soo much better on this watch. Battery life is really good, but again I'm not a heavy user. I highly recommend this watch. It's big, wish it was a little bit smaller, but for the price I paid for it. It's good Shipping was very quick.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft29 092
    • Ft10 247
    • Ft9 398
    • Ft15 134
    • Ft25 345
    • Ft19 651
    • Ft10 656
    • Ft10 912
    • Ft12 481
    • Ft62 236
    • Ft49 182
    • Ft29 479
    • Ft85 986
    • Ft65 483
    • Ft91 718
    • Ft49 133
    • Ft36 030
    • Ft25 345