Vásárlói vélemények

4.93 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (152)
  • Kép (26)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(152)
    • 5 Csillag(142)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/09/2020

    Nagyon jó termék és a nagy vásárlás, a szuper vásárlás. Köszönöm. (Nagyon jó és nagyszerű termék, nagyon szép, bumm-jó köszönöm)

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    J'ai reçu un micro alors que je pensais avoir commandé un caméscope puisque c'est ça que vous avez mentionné dans la description !!! c'est une vraie Escroquerie !! Si vous ne savez pas décrire correctement vis articles en Français alors prenez un traducteur !.. c'est inadmissible, je veux être remboursé ! Merci.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    OLHA SO PRA SER SINCERO A CAMARA É BEM COMPLETINHA A ÚNICA COISA QUE EU SENTI FALTABÉ QUE ELA NAO TEM FOCO DE PERTO...A CAMARA NAO TEM FOCO

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2020

    Chegou em ótimo estado, a camera é muito boa...liguei e está tudo certo, só não consegui gravar e tirar fotos porque estou sem cartão de memória 😊👍

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Amazing product. Quality and service excellent. Thanks Banggood. This is really a great product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    where is the camera how to use this item if we dont have camera my order is with camera why im recieve the item is only micro phone

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    o produto chegou em perfeito estado

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2020

    Chegou teljességgel nem Annuncian! Kamerák mikrofone nagyböjt. Termék funkcionando 100%

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    minden jól működik, a távirányító nem működik, ha további lencse van telepítve, mivel lefedi az érzékelőt. Minden más jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    produto de boa qualidade.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6,106
    • Ft20,359
    • Ft9,499
    • Ft11,721
    • Ft9,253
    • Ft5,859
    • Ft8,327
    • Ft11,335
    • Ft10,178
    • Ft7,803
    • Ft12,338
    • Ft8,018
    • Ft10,150
    • Ft3,730
    • Ft24,062
    • Ft41,647
    • Ft72,499
    • Ft12,338