Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (121)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(121)
    • 5 Csillag(112)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/07/2021

    Gyors szállítás, 2 hét alatt. A sokkok jó minőségűnek tűnnek. Egy kicsit túl nagy egy 1/10-es csúszómászóhoz... De attól még szép. A rugók hihetetlenül kemények, így ha megrendeled ezeket, tervezd, hogy néhány lágyabb rugók. Olaj nélkül jönnek, szóval azt is meg kell adniuk. Az árért azt mondom, jók. mérje meg a méretet rendelés előtt! Feltettem őket egy RRGT-re, az RGT-re, az „ex86110 Pioneer"-re... Egy kicsit túl nagy az én ízlésemnek, talán mások is így szeretnék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2020

    fit great on my trx4 only bad is spring are stiff used my old spring

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    SONO PIÙ GRANDI DI QUANTO ME LI ASPETTAVO .. ARRIVATI CON 1 SETTIMANA ON ANTICIPO . COMPLIMENTI PER LA VELOCITÀ È SOPRATTUTTO LA PROFESSIONALITÀ.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    Köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    Ahogy leírtuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2019

    Nice set of long shocks for a good price of just under 12 US dollars. The shocks come with no oil in them, just a thin coating on the inside to keep things from binding. The springs are quite hard on these units but threaded collars move easily for adjustments once you move the spring away from them. The arrived in only 11 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2020

    amazing quality! stiff springs for a crawler but just the shocks are worth more than the price! threaded bodies, great fit and feel. buy them if you're looking at them! you won't be disappointed

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2019

    I use these shocks as the main landing gear shocks on my giant scale He-162. They fit inside the landing gear struts. I like to add oil dampers to my planes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2018

    de meilleure qualité que ceux d'origines et remplace parfaitement. Gros avantage de pouvoir régler la contrainte du ressort! Réservoir en alu contrairement à ceux d'origines.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2019

    I bought to my MFR Kyosho and It worked perfectly. Beautiful and strong!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 656
    • Ft6 584
    • Ft2 370
    • Ft3 482
    • Ft2 655
    • Ft46 840
    • Ft4 021
    • Ft5 852
    • Ft9 144
    • Ft4 388
    • Ft6 217
    • Ft2 849
    • Ft17 563
    • Ft3 289
    • Ft3 656
    • Ft5 893
    • Ft63 054
    • Ft4 753