Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (363)
  • Kép (53)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(363)
    • 5 Csillag(335)
    • 4 Csillag(23)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/11/2020

    I ordered those for my new RC car, and I received them within a week. However, the quality is outstanding and the colour is stunning. I will absolutely order again

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    Jól néznek ki. Az ötvözet alkatrészek nagyon szépek, és a dugattyús tengely vastagsága hasonló ahhoz, amit én cseréltem. Azonban nem élték túl az első ütést, a műanyag alkatrészek menetelése gyenge volt, és folyamatosan pattogott (lásd a 2. ábrát), kétszer történt meg, majd úgy döntöttem, hogy megállok, hogy ne maradandó károsodást okozzak. Most már ragasztóval rögzítem őket, és úgy tűnik, hogy jól áll. Ezek olajsokk, de nem jön semmilyen olaj, így puszta szem előtt, hogy is szüksége lesz. Amúgy is volt tervem, hogy pótoljam, így ez nem volt probléma számomra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    While the color is more orange than gold (which I dont mind) the shocks look great, springs are progressive like they should be, the whole travel of the shock is nice and smooth. However beware the shocks are not pre filled, you will have to disassemble them and fill them with your own shock fluid before you can use them. This should probably be mentioned in the item description and it isnt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    I put the shocks on my Wltoys 12402-A 4WD and they completely changed the way it handles. Great upgrade and super price. I should have ordered the gold shocks to match the wheels :(

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Delivery was the best bit - fast from AU warehouse! These HSP compatible shocks look good, but they are not aluminium and they leak badly with light oil. They are adjustable, and work OK without oil

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    Jól néz ki, olaj nincs benne, rövidesen beépítem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2021

    Szép költségvetési sokk, nem jött be a jelentkezésemnek. Úgy néz ki, olajat lehet tölteni, de nem olajjal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/03/2021

    Ottimi materiali ben fatti

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    sehr schöne an dämpfer mit guten crawler Eigenschaften werde ich mir definitiv noch öfter kaufen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    good product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 277
    • Ft3 004
    • Ft2 844
    • Ft733
    • Ft5 170
    • Ft8 865
    • Ft2 524
    • Ft3 049
    • Ft9 233
    • Ft12 625
    • Ft11 515
    • Ft9 275
    • Ft3 196
    • Ft9 275
    • Ft13 668
    • Ft3 196
    • Ft3 196
    • Ft2 214