Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (58)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(58)
    • 5 Csillag(54)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/07/2021

    Ma reggel remdben megérkezett a csomagom. Mind a négy szervó szépen külön kis dobozba csomagolva egy nagy csomagba rakva. Eddig 100%-ig elégedett vagyok a termékkel. Színvonalas csomagolás és gyors szállítás. Köszönöm Banggood! :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Fast delivery and good. OK sure!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2021

    Nagyon jó szervók!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2021

    nagyon ereszkedő minőségű az ára.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    Molto veloce la spedizione. Ottimo prodotto. Giusto per il mio aereo Calmato, rispondono molto bene. Grazie amico.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2020

    Jó és pontos funkció. Hajóknál használom, de robotoknál és autóknál is dolgoznom kell. A méret szabványos közepes méretű szervo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2020

    A little bit trashy, and appearance servo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2019

    Nette servos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Received my order in 100% good condition in exactly 2 weeks in South Africa. Well done Banggood, excellent service. Will definitely use you for buying again. I had to pay a few Rands tax when the ordered goods arrive locally - I suppose that was due to my delivery choice when ordered. My original large order of about 15 products was split, or actually I could only make 3 separate orders for reasons still unknown to me, but that was not an issue as the 3 packages arrived within 3 days from 1st to last, 2 through DHL and 1 through Buffalo couriers.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/06/2021

    Már több szervót is vettem innen. Minden fut tökéletesen és nagyszerűen! A szállítás mindig elég gyors volt. Az ár-érték arány a legmagasabb!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 552
    • Ft13 245
    • Ft21 573
    • Ft24 087
    • Ft6 811
    • Ft7 568
    • Ft39 745
    • Ft7 188
    • Ft7 568
    • Ft28 011
    • Ft7 568
    • Ft3 471
    • Ft8 846
    • Ft6 552
    • Ft4 454
    • Ft40 502
    • Ft21 954
    • Ft10 075