Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (541)
  • Kép (48)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(541)
    • 5 Csillag(485)
    • 4 Csillag(38)
    • 3 Csillag(12)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/01/2018

    Muy buen protector para la estufaproteje de salpicaduras y manchasmi esposa esta felizel paquete llegó en buen estado tardo 54 días en llegargracias banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2017

    Az EU raktárból Magyarországra történő szállítás hosszabb ideig tart, mintha Kínából rendelném meg. Azért megkaptam, kulturált csomagolásban. Egy nagyon hasznos dolog. Inox gáztűzhelyünk van, melyet egyébként is nehéz tisztán tartani. A feleségem nagyon örült neki, hisz ezeket a lapokat nagyon gyorsan meg lehet tisztítani. Ajánlom mindenkinek, de kiemelten azoknak akiknek INOX eszközük van. Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • malom61
    IT
    26/08/2016

    Le pulizie di casa non sono certamente un divertimento, se poi ci si mettono pure i fornelli Incrostati ... Devo dire che almeno questo aspetto me lo risparmio perché questi aggeggi raccolgono lo sporco che su di loro non si incolla e con una botta di spugna insaponata sotto l'acqua corrente tornano puliti. Sui fornelli c'è poco da fare, qualche volta addirittura nulla. Dopo il primo ne ho comprati altri quattro regalati ai parenti ora altrettanto soddisfatti. Consigliato!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2016

    Produto de excelente qualidade e cumpre o que promete. Chegou muito rápido e a um preço muito justo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2016

    Too big for our gas station. We will need to cut from edges, Fire resistant. Looks good material. But price is high.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2016

    I can only recommend it .... just need to adjust the size of the gas hotplates ... Very well you can maintain and clean .... Very smart and a good product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/08/2019

    Higiénia, easy clean, very good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2019

    Very good product, it's my second time that I have perches this. Quick shipping

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2018

    Thank you very much for the fast shipping and handling of the seller was excellent and the goods of high quality as found in the pictures and packaging is very excellent

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2018

    Отличная вещь,материал мягкий,для защиты от брызг разного вида,при готовки на огне.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 307
    • Ft3 679
    • Ft4 043
    • Ft9 990
    • Ft2 928
    • Ft3 676
    • Ft5 731
    • Ft3 676
    • Ft4 778
    • Ft5 521
    • Ft6 687
    • Ft4 457
    • Ft10 299
    • Ft3 724
    • Ft4 457
    • Ft7 324
    • Ft7 642
    • Ft15 058