Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (32)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(32)
    • 5 Csillag(26)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/05/2021

    Nagyon szép felni, épp a költözés közepén vagyok, amikor kicsomagolok, jó puha gumikat fogok szerelni!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Great wheels / rims looks so cool and real alloy WPL C24 Metal Upgrade 100% Part1 https://youtu.be/lSuxIi-zBVk

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2020

    Király felni az árért. Úgy néz ki, csodálatos az én C24, de 2 a 4 felni volt egy megmunkálási hiba, mint látható, a képek, de ez nem befolyásolja, ahogy a gumiabroncsok tapadnak a felni. És a szállítás megdöbbentően gyors volt, figyelembe véve a keleti part nagyon rossz időjárását. Nagyon szép termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2019

    These wheels look amazing on my c-24 pickup truck. and the price I paid iam very happy with my purchase. Thank you Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2020

    lindas ficam muito bem no meu wpl b1

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2019

    good product shipping is fast

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2019

    i like the rims im putting them on now.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2019

    very good these wheels!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    Szállítási határidő 11 nap Kínából Németországba nagyon gyors. Nagyon jó minőségű. Telepítve a WPL C24-1 funkció nagyon jó. Nagyon jó termék lenne vásárolni újra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2021

    Jó minőségű termék, gyors szállítás, jól csomagolt..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 157
    • Ft3 814
    • Ft17 746
    • Ft24 451
    • Ft23 625
    • Ft9 920
    • Ft11 064
    • Ft7 247
    • Ft4 577
    • Ft31 249
    • Ft11 563
    • Ft2 769
    • Ft5 714
    • Ft4 854
    • Ft65 762
    • Ft988
    • Ft7 928
    • Ft26 715