Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (26)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(26)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/02/2021

    This is the second type of mettle updated shocks I've tried and both these and the other run no where near as smooth as the stco ones they just look good I've seen youtube videos of bothe types I purchased working fin maby my set where defects defects which coursed me unhappiness and a waste of money I'd be happy if this chuld be resolved

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2021

    szálzár szükséges a felső és az alsó ütések, hogy megakadályozzák őket szétesni. ezt csinálni anélkül, hogy a tengelyek nem könnyű, de ha egyszer telepítve sokkal jobb, mint az eredeti sokkok. olcsó és gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2021

    molto belli e si montano bene sulla mia k989.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    you need the metal shock mount to work without modifying but very nice adjustable suspension 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2021

    Nem kompatibilis a műanyag karokkal. Fejleszteni kell az alumínium alkatrészeket! A rugók túl puhák. Sokat kell előfeszíteni őket, hogy bármilyen hatásuk legyen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2021

    Without Aluminium upgraded lower Arms, shocks are not compatible. Lower Arms aren't usable because adjustible upper Arms are Bad. Not possible to mount on Original plastic lower Arms.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2021

    Egy érdemes frissítés, de kap az alumínium sokk torony csatolni az autó kevesebb módosítás szükséges. Még mindig ki kell találni, hogyan csatlakozik az alsó karok azonban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Fenébe!!...a szállítás nagyon gyors volt...rész szuper szép, ad egy nagy megjelenés az én K989...Szeretem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2021

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2021

    Jól néz ki, 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 350
    • Ft2 513
    • Ft3 142
    • Ft4 491
    • Ft9 904
    • Ft62 586
    • Ft5 658
    • Ft16 272
    • Ft11 696
    • Ft6 535