Vásárlói vélemények

4.98 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (82)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(82)
    • 5 Csillag(80)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
  • 21/07/2020

    jó tapadású felni, hogy a lánctalpas és alumínium felni nehezebb legyen, mint a műanyag és jó minőségű. Kétségkívül újra megvenném őket

    Hozzászólások
  • 02/04/2021

    Nem utolsósorban egy ilyen olcsó készlet teljesen meggyőző. A gyöngyház felni jó benyomást kelt. Minden kerék súlya 201 gramm, ami elég nehéz. A gumik szaga olyan, mint a gumié, de pár hét múlva elmúlik. A terepen nagyon jól és meggyőzően teljesítenek, és például a Louise Rowdy csak kissé később - de a költségek is. olcsó Alu Beadlock felni már megduplázódott. Ezért: pozitívan meglepett, azt ajánlom!

    Hozzászólások
  • 07/10/2020

    A gumiabroncsok kicsit keskenyek, azonban eredeti TRX-4 1.9 abroncsokat tettem ezekre a felnikre, és ez jól néz ki és működik. Nagy termék és jó ár-érték.

    Hozzászólások
  • 13/11/2020

    Jó termék, jó ár.

    Hozzászólások
  • 10/10/2020

    Ez nagyon értékes. jó ár jó minőség

    Hozzászólások
  • 29/10/2019

    These look incredible for the price. Rims are made from heavy metal and are bead locked!!! Rubber is soft and grippy with foam inserts all preassembled. my only gripe is that the hex doesn’t seem to be cut accurately. And that the screw hole is slightly too small for my Tamiya High-Lift truck. I will have to use a drill to slightly enlarge them in order to use the wheels. Furthermore, the exposed metal is machined and should have been better polished; it has stains on it from the machining. Overall fantastic value. I highly recommend these wheels and rim combination.

    Hozzászólások
  • 13/11/2018

    Those rims looks beautiful and the super swampers are very grippy. you get 4 pc and it was pack well , took 3 weeks to my country. bought it for my Remo Hobby 1093ST . Great Value For the Money!!!

    Hozzászólások
  • 22/10/2018

    Bei cerchi pesanti ben fatti ottimi i materiali e belle le gomme anche le spugne sono belle morbide considerato il prezzo le consiglio

    Hozzászólások
  • 08/02/2019

    Produto de ótima qualidade

    Hozzászólások
  • 06/08/2019

    perfeito, produto super forte e pneus bem macios

    Hozzászólások
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3,710
    • Ft12,948
    • Ft2,587
    • Ft5,465
    • Ft8,631
    • Ft1,753
    • Ft2,299
    • Ft2,587
    • Ft2,676
    • Ft8,055
    • Ft4,849
    • Ft17,604
    • Ft4,890
    • Ft4,314
    • Ft41,151
    • Ft25,035
    • Ft39,136
    • Ft16,977