Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (130)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(130)
    • 5 Csillag(121)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/09/2021

    Végül megkaptam a csomagom, nagyon hosszú 45 napba telt. Körömkezelésre kezdett használni. Biztos vagyok benne, hogy ez segíteni fog. Én ajánlanám az eladót.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2020

    Egyszerűen és könnyen felhasználható.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2019

    The product looks good. I'm just continuing the treatment I started 1 month ago. So far only a slight improvement.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2019

    Product in good conditions. I just begin to use it. Further I will show the results on my YT channel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2019

    Доставка быстрая, 4 тюбика в комплекте, лечение долгое, про эффект сказать не чего

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2019

    Estou usando tratamento de fungos nas unhas dos pés produto Bright Pincel parece que está melhorando as unhas espero que resolva o problema dos fungos da unhas de uma vez. já

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2019

    Versand schnell. Verpackung stark beschädigt. Inhalt war aber in Ordnung. schauen wir mal ob es wirkt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2020

    Ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2019

    V poradku

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 457
    • Ft6 345
    • Ft7 051
    • Ft3 524
    • Ft8 461
    • Ft3 170
    • Ft5 991
    • Ft5 225
    • Ft11 283
    • Ft3 170
    • Ft4 229
    • Ft8 107
    • Ft7 051
    • Ft3 170
    • Ft3 524
    • Ft39 144
    • Ft7 051
    • Ft42 747