Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (289)
  • Kép (49)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(289)
    • 5 Csillag(278)
    • 4 Csillag(11)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/02/2019

    Um dos melhores Escs que já usei, minúsculos e extremamente potentes, 35A, e, de quebra ainda a em com led multicolor que facilita a vida na montagem. Recomendo MUITO

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2021

    A csomag nagyon rövid idő alatt érkezett, a minőségi termékek, tesztelem őket, és gyere vissza a részletekkel. Kösz, Bummjó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Really Nice ESC. I came from ones that had 10A less and the difference is really huge. My quad is like 15% Faster on the punch out. and the lights give a really nice touch

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    Thanks 👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2021

    jól csomagolt, és megérkezett szuper gyorsan

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2019

    Cheap price, but great esc! Now I'm using on kiss v1 fc (betaflight 3.5) with dshot1200. And I had some test flights, the results were really good. Fly smooth, 32bit esc were great! And you can select your favorite start up tones and LED color. Top recommendation.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2019

    Tôi đã nhận được không phải là 4 ESC mà là 4 mạch điện tử mà tôi không biết chúng là gì, làm ơn xem xét lại giúp tôi

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2019

    very good esc with led and dshot 1200 , highly recommend buying im sure i will be buying more soon , fit on a 215 mm frame with 5mm arms well , with just a little overhang. cons , none yet .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2019

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2019

    receive my ECS ... set up on my KWAD... Fly smooth... Loads of power .. and is quieter compare to my other KWAD... feel awesome...🤗 Bandgood..really bang in .. Great...😆 will get some more if these ECS promotion can lower some more...haha..😁😁..Thks banggood...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 631
    • Ft5 971
    • Ft6 941
    • Ft12 610
    • Ft25 439
    • Ft14 469
    • Ft19 166
    • Ft22 900
    • Ft12 265
    • Ft3 980
    • Ft6 838
    • Ft3 445
    • Ft3 678
    • Ft4 644
    • Ft3 064
    • Ft1 407
    • Ft6 303
    • Ft21 848