Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (93)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(93)
    • 5 Csillag(88)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/01/2021

    great platform scissor lift to have in your tool kit 👍 the color is more green than blue but who cares 🥴 works a treat I recommend to buy a few for friends in the rc game

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2021

    Jó minőségű felépítés. Azt tervezem, hogy használja, hogy felemelje az asztali szerelt útválasztó, súlya 5.5kg. A teszt azt mutatta, hogy képes kezelni a súlyt, ha a készülék legalább 1/3 bővített.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2019

    I bought one for my rc hobby to make sure the tires wouldn’t be affected by the weight of the truck and these are amazing! I’ll be buying more!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2020

    Ez egy igazi fénypont

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2020

    Piattaforma per sollevare oggetti, soltanto i piani sono in alluminio il resto e in zamak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2019

    schöne kleine Hebebühne

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2016

    This platform is available in steel or aluminum. I purchased the aluminum version. The adjustment knob was pretty tight at the beginning but is now easier to use. Handy to have.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2020

    ascenseur bien fini, très précis, parfait pour une défonceuse sous table !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    works really well, cool small lift

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2020

    Works well for maintenance and assembly. Keep in mind that it is small and because of this it suits my usage so well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$6.79
    • US$7.99
    • US$11.99
    • US$48.99
    • US$23.99
    • US$16.99
    • US$23.09
    • US$299.99
    • US$17.31
    • US$31.17
    • US$16.16
    • US$32.33
    • US$12.69
    • US$19.62
    • US$58.89
    • US$16.19
    • US$25.40
    • US$102.60