Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (315)
  • Kép (37)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(315)
    • 5 Csillag(281)
    • 4 Csillag(28)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/02/2021

    nagyon jó termék szerettem, még van egy dal az egyetlen részlet az, hogy a csap nem csatlakozik Mexikóban, de egy adapterrel jól néz ki

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2019

    Шар приехал целым. Работает. Даже издает мелодию. Приятная вещичка, создает иллюзию волшебства. Думаю, особенно интересна эта вещь будет детям. Спасибо продавцу и службам доставки. Из недостатков - очень уж простой и некрасивый пластик на подставке. Мне кажется, если подставку сделать более красивой, то шар от этого очень выиграет.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2019

    Amusant et Sympathique petite boule de plasma, moi j'avais un adaptateur pour européen, si non vous devrait acheté un petit adaptateur pour fonctionner du côté américain vraiment pas cher cette adapteure , Symphathique amusant décoratif, Cool 👍

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2019

    El producto está bien para el precio pagado,pero el producto tuvo suerte en llegar bien al destinatario,por qué prácticamente no tiene nada que proteja el producto solo tenía una bolsa y una cinta gruesa alrededor del paquete del producto adjunto fotos,en conclusión muy mal empaque del producto para envío internacional

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2019

    my daughter loves it. came in just over 2 weeks. its not a bad little curio. i want one and so dose the missus. had to get an adapter to fit Aussie plug. good christmas stocking filler. thanks bangood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2019

    Petite lampe pas chère et qui et fait sensation! En ce qui concerne l'envoi assez rapide, mais alors c'est un miracle que je l'ai reçu en un seul morceau! Aucune protection pas de papiers à bulle rien. Vraiment pas très sérieux toute les chances que ça arrive cassé chez vous.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2019

    Lo he recibido en un par de semanas y perfectamente envuelto. La caja con protección de espuma por la parte de arriba y la de abajo, y los tubos de cristal envueltos individualmente con su propia protección, todo dentro de una caja. Sólo falta montarlo y cruzar los dedos :-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2018

    Um gadget engraçado para decorar um espaço e provocar a curiosidade dos mais pequenos. Além do efeito visual, que é muito bom, também tem um sonoro que não é lá grande coisa, mas como se pode desligar sem afectar o funcionamento, não interfere. Fiquei satisfeito :-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2018

    The product description says that package includes a USB cable, but it doesn't, anyway the ball doesn't have a USB socket. What I received is equipped with an AC 220V EU plug. I changed it with AC 100V US plug, and connect it to 100V, then the ball grows. With 5V DC, it doesn't grow at all, same with 24V. I think 220V will give a better result, but I didn't try that.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2019

    Всегда хотел такую штуку! Взял по очень хорошей акции. Вид базы конечно не очень и совсем ненужная кнопка с "пьезомузыкой" (они хоть и связаны, но на разряды совсем не влияет). Но моя месячная дочь моментально научилась следить за этой штукой! Он необходим в каждом кабинете детского окулиста!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft98 750
    • Ft11 401
    • Ft143 826
    • Ft23 545
    • Ft3 501
    • Ft98 750
    • Ft16 922
    • Ft16 552
    • Ft160 047
    • Ft13 609
    • Ft4 043
    • Ft15 450
    • Ft11 637
    • Ft21 337
    • Ft16 552
    • Ft15 450
    • Ft101 935
    • Ft6 228