Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1400)
  • Kép (100)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1400)
    • 5 Csillag(1355)
    • 4 Csillag(38)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/02/2021

    Nice cables, I used them for a battery pack

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2017

    Получил в целости и сохранности через три недели. Описанию соответствует. Товаром доволен.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2017

    Нормальные разъемы за такую цену. Провода не в силиконовой оплетке, но и не деревянные.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2018

    Conector hembra y macho JST, buena calidad y presentacion y ademas buen precio. Cumple ampliamente mi expectativa de lo que protetia el vendedor y lo que he recibido. Lo volveria a comprar y ademas lo recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2016

    So useful to have a load of these kicking about during builds. I use for buzzers, battery connections on smaller builds, connecting fpv gear etc. Quite long tails compared to others i have used. Will purchase again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2015

    10mal JST Connector Plug With Connect Cable For RC BEC ESC oder zum anschliessen von Batterie AA Strom geeignet um Regler über USB Software einzuspielen mit Batterie AA Strom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2019

    Fast shipping inside the EU, very nice packaging, cables are packed seperatly in pairs. Reccomended seller. A+++

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2017

    Schnelle und problemlose Lieferung durch Banggood. Die Kabel haben eine Länge von 15cm und die JST Stecker sind von guter Qualität und sitzen fest auf den jeweiligen Kabeln. Guter Preis für eine sehr gute Qualität. Perfekt für den RC Bereich.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2017

    Провода тонкие для батареи нужно толще. Взял только разьемы.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2017

    Очень хорошие разъемы jst. В комплекте 5 пакетов по 2 пары в каждом итого 10 пар. Рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 728
    • Ft1 501
    • Ft5 261
    • Ft2 253
    • Ft973
    • Ft3 740
    • Ft2 275
    • Ft2 243
    • Ft2 253
    • Ft3 757
    • Ft1 501
    • Ft2 627
    • Ft2 253
    • Ft2 601
    • Ft3 757
    • Ft3 379
    • Ft2 145
    • Ft64 781