Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (457)
  • Kép (89)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(457)
    • 5 Csillag(448)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/07/2021

    Az 1s 18650-es drónt 1103 motorral együtt 35%-os gázzal emelik. Erősnek tűnnek, de nem zuhantam le. Elégedett vagyok a perfise-szel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2021

    Nagy a hosszú járatok, van az én Emax mini sólyom gyorsúszó 4k futáskamera megosztott. https://youtu.be/UvJ7pf95ut4 Nincs rázkódás, csak több kell a sarkokban, nem annyi harapás. ajánlaná

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2020

    super, elles sont plus rigides que celle d'origine. De plus elles se fixent soit simplement avec l'axe moteur, soit avec 2 vis m2 se dont je cherchais. j'en suis très satisfait.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2021

    termék kapott a leírtak szerint: nagyon jó termék, amely megfelel az én igényeim

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    Ein sehr gutes Produkt, die Verarbeitung, Qualität und Haptik sind super. Ich kann dieses Produkt nur empfehlen. Hiermit hat man sehr viel Spaß

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Dobre śmigła 2,5 cala, chyba cichsze od avan rush. dobrze działają z tinyhawk freestyle 2

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Fit perfect to my uz85 motors (1102) It requires a m2x6mm screw to secure it since this blade has less height compared to the original UZ85 2.3" blades (where I used a m2x7mm)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    28 days delivery to Lithuania. Packaging is just a bag. Props arrived in good condition. Quality is just like original. Very nice props.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2020

    Why the heck have I ordered so many spare propellersjQuery111308386094506008059_1602937299081 They seem indestructible, I had some nasty crashes, and they are still like new, great stuff. Highly recommendable props for toothpicks, stiff and tough as nails.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2021

    kiváló minőségű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 200
    • Ft2 488
    • Ft2 479
    • Ft1 421
    • Ft2 846
    • Ft2 488
    • Ft2 846
    • Ft42 373
    • Ft8 544
    • Ft2 488
    • Ft3 416
    • Ft22 505
    • Ft3 200
    • Ft4 314
    • Ft5 547
    • Ft1 307
    • Ft19 227
    • Ft2 488