Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (134)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(134)
    • 5 Csillag(123)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/05/2021

    Хороший аппаратик . Максимальная мощность потребления 2.6 kW .При установки на максимум регулятор - 125 А ( электрод 3 мм ) . Надеюсь на продолжительную работу сварки . Спасибо.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2020

    For now it was excellent, i tried from lowest to highest Amperes and it was amazing. Hoping that this performances continued. I will reorder soon. Thanks Banggood

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    A termék, hogy jött a kérésemet nem ugyanaz kértem a digitális indikátor kértem az USB bemeneti töltő, de a termék, hogy megérkezett nem volt elégedett, és ez volt a szállítás külföldön 170 TL yuh

    Hozzászólások (11)
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    Megvettem, mert azt hittem, hogy egy forrasztó gép küldött 5 elektróda R$174 nem létezik

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2021

    Nem kaptam meg a gépet, csak az elektródák jöttek. Arra kérem, hogy adja vissza a pénzemet, mert ezek az elektródák itt a városomban egyharmadát sem kerülnek annak az összegnek...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Thank you delivered 6 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    لقد توصلت بالمنتج أنا الآن في طور تجريبه

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    yo no quiero electrodos yo quiero la máquina lo que compre como puedo devolver esto y adquirir la máquina de soldar

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2021

    Hello. I just want to follow up po un return request pls answer po nmn...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2021

    Ne vedd meg, mert most jöttem elektróda ;(

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 778
    • Ft2 227
    • Ft12 102
    • Ft4 043
    • Ft5 731
    • Ft4 125
    • Ft7 642
    • Ft20 174
    • Ft18 050
    • Ft25 752