Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (415)
  • Kép (41)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(415)
    • 5 Csillag(391)
    • 4 Csillag(19)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/07/2021

    Nem nagyon tetszett, hogy ferde, félig összetört, és azt hittem, már alkalmazkodott, hogy hívja, de megérte

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    Jó állapotban érkezett, annak ellenére, hogy nem volt kellő védelem alatt. Hamarosan felszerelem őket

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2021

    Nagyon jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Jó fény világítja meg a furgonom fülkéjét, ami korábban nagyon sötét volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Rendkívül jól működnek. Minden asztalt kivilágíthat!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2018

    I like this led strips! Perfect fit to my fish tank very bright. The only problem I had there are not water proof and the wires are to thin compare to amperage 0.8 A. Also wire easy to brakes!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2017

    Pierwsza przesyłka dotarła o czasie, ale listwa była uszkodzona, więc porosłem o ponowną wysyłkę. Otrzymałem bardzo szybko, działa zdalnie zgodnie z opisem. GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Świeci bardzo mocno, no i cena jest rewelacyjna.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2018

    Everything ok. A strong light, although in 1800lm I doubt, it is rather the area 1200lm. The shipment went EMS up to 45 days - which is very long (usually EMS go up to 30 days). Thank you for the replacement of the Bangood service, because the first diodes came damaged (for two sets only 3 LEDs were shining). ALL OK - I recommend the shop, I recommend LED 7020, however, take faster shipping.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2019

    L'intensità di luce emessa da questo tubo led è spettacolare! La temperatura do colore è molto prossima alla luce naturale. Funziona egregiamente con l'alimentatore in vendita al link https://www.banggood.com/6_3A-12V-72W-LED-Driver-Power-Supply-Driver-AC-90-240V-p-87621.html

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2018

    The quality of the product surpassed my expectations and the LEDs illuminate much more than I imagined and corresponds exactly to what is offered on the site. The shipment arrived in Brazil within the deadline and the delay in delivery occurred due to incompetence of the Post offices in Brazil. I recommend this seller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 523
    • Ft2 247
    • Ft3 639
    • Ft1 643
    • Ft2 345
    • Ft20 801
    • Ft3 523
    • Ft4 229
    • Ft4 229
    • Ft1 600
    • Ft2 806
    • Ft2 818
    • Ft9 165
    • Ft2 116
    • Ft2 113
    • Ft9 471
    • Ft6 695
    • Ft4 580