Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (465)
  • Kép (72)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(465)
    • 5 Csillag(418)
    • 4 Csillag(39)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/04/2020

    működik kiváló nagyon jó termék!

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2020

    Kiváló termék, 15 napba telt, hogy megérkezzen, április 10-től április 25-ig, az összes tartozékot, és mindig a szállítmányt a nyomon követési szám alapján tudtam követni, nagyon elégedett ezzel a vásárlással:-)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    Jó állapotban érkezett, a megfelelő időben, pontosan 20 naptári napon belül. Elégedett vagyok a termékkel, nem vertek vagy bántak rosszul. Most telepítem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2019

    llego 3 días antes de la fecha límite se ve de calidad normal aunque no lo he conectado para ver si cumple con su función y el empaquetado no es tan bueno pero aun así el producto no se ve dañado 👍🏼

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2020

    10, nagyon jó csíkok jött ki, nagyon gyorsan alkalmazkodnak Alexa, az egyetlen, de ez volt a küldött, hogy vett kb. 3 hónap, mire megérkeztem, de megérte várni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2020

    hihetetlen, kb. 15 nap múlva érkezem, és tényleg a termék megérte, a képeken látható mindennel érkezem, és ha teljesíti a funkcióit, amelyek megmutatják, az én esetemben egy univerzális adapterrel jöttem, és nagyon értékelem, a kapcsolat a telefon a fények 10, tényleg több, mint a termék: 3 Azt ajánlom, ☆☆☆☆☆

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2019

    Works very well with tha aplication on the smart phone or remote control, have memory from the last color

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2019

    muy contento con el producto, en este caso lo usé para ponerlo en un televisor, como se ve en la foto que adjunto se ve muy bien, la verdad que merece la pena, mi tele es de 49 pulgadas, poniendo el marco y una tira transversal para iluminar más detrás me sobró un trocito de unos 15 cm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2020

    Only WiFi controller is worth. Led lights are cheap and don't tramsitt much light. Lights are good nly for fun and play for kids. Low quality product. Remote controller is working and good to use. App has excellent features. Shipment is expensive but quick services.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2018

    Beautyful lights, very easy to use with my wifi network. Very good functions, programmable timer on/off, lights to the music, i love it.. I use it with my TV :) I want to buy more and more...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$17.88
    • US$9.19
    • US$36.95
    • US$24.12
    • US$43.88
    • US$9.99
    • US$29.89
    • US$26.55
    • US$17.31
    • US$45.03
    • US$39.99
    • US$13.49
    • US$17.99
    • US$70.44
    • US$19.62
    • US$43.88
    • US$35.33
    • US$103.99