Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (595)
  • Kép (74)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(595)
    • 5 Csillag(572)
    • 4 Csillag(23)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/01/2019

    Акками очень доволен. Работают лучше чем акки от Емакса Прекрасно работают и на Tiny7 и на T[nyHawk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    good batteries, works well for now, used with mobula7, i think i'll solder them togheter to make a real 2s battery with balance charger connector. buone batterie, funzionano bene per ora, usate con mobula7; credo che le unirò tra loro per creare batterie 2s con connettore per bilanciamento

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    Ezeket az elemeket a Mobula 6HD, Nagyon jó, némi energiát tőlük! Nagyon ajánlom őket

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    Jó termék, tökéletes egy kis huppanáshoz. Szállítás 16 nap.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Jól van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    Szuper gyors szállítás. Kapott, mielőtt a Tiny Sólyom 2. Úgy tűnik, hogy egy jó minőségű, amely egyezik a vélemények. A következő szöveggel: Comprado dia 8 de kiutubro e recebido sem adóas no dia 22 do mesmo m .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2021

    Nice batteries. I get about 4 / 4.5 minutes of flight time when charged to 4.35V on my Tinyhawk 2. Shipment arrived within 2 weeks here in EU. Packaging was excellent. Would recommend!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    Kräftige Akkus, die ich auf dem K110-Heli verwende. Die sind wirklich ordentlich kräftig. Damit gehen sogar mittelgroße Tic-Tocs. Die Kabel sind sehr kurz für den Heli.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    szuper erős akkumulátorok vagyok mega elégedett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    Tudo okai com o produto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft61 166
    • Ft69 364
    • Ft46 347
    • Ft7 564
    • Ft9 828
    • Ft40 987
    • Ft45 155
    • Ft8 195
    • Ft29 320
    • Ft44 140
    • Ft20 807
    • Ft34 365
    • Ft3 623
    • Ft13 870
    • Ft2 910
    • Ft10 402
    • Ft10 402
    • Ft3 273