Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (489)
  • Kép (56)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(489)
    • 5 Csillag(470)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/09/2021

    kiváló

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2017

    Замовляю вже не перший раз перехідники для валів. Цього разу купив на вал 12мм. Все як і у попередніх покупках - хороша якість, добре відцентровано. Дуже добре, що й ключ у комплекті. Покупкою задоволений. Рекомендую!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2018

    This is a very good quality 5mm Shank M10 Arbor mandrel connector. In following photos i present how this can be combined with 1.5-10mm M10 Angle Grinder Electric Drill Chuck (https://www.banggood.com/1_5-10mm-M10-Angle-Grinder-Electric-Drill-Chuck-Adapter-for-Electric-Drill-Tool-p-1123831.html?p=P828165195951201606J) and with Machifit 775 795 895 Motor (https://www.banggood.com/Machifit-775-795-895-MotorMotor-Bracket-DC-12V-24V-3000-12000RPM-Motor-Large-Torque-Gear-Motor-p-1342261.html?p=P828165195951201606J) to make a very powerful and useful DIY Electric Drill Tool. Shipping and delivery times was very fast as usual. PS. The package i received had not an allen key, but this is not a big deal for me ...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2018

    Купил для маленькой циркулярки, под диски 85 мм с отверстием 10 мм. Закрепил на валу 8 мм, не бьет, село плотно. В комплекте нет шайбы и гайки, но это находится легко. Рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2017

    Якість як завжди, на висоті. Замовляв цього разу на 5мм, 2шт. Отримав вчасно, адаптери додатково ще укомплектували шестигранними ключами. Напевно я отримав їх в якості бонуса, бо купив вже напевно з десяток таких адаптерів, всіх розмірів. Покупкою задоволений. 5 балів.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2019

    Переходник хороший, но прислали не тот. Я заказывал другого диаметра. Служба доставки MaxiPost отвратительная. Очень долго держали у себя, в конечном итоге передали почте России

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2017

    Купляю вже не перший раз ці насадки. Хороша якість, виготовлені з твердого металу, дуже добре стикуються з гайкою і шайбою для болгарки Макіта, куплені тут же, в цьому магазині. На вал одягається без люфту, добре відцентровано. Покупкою задоволений на всі 5 балів.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2017

    Все як на фото. Якісний товар, виготовлений із сталі. Потрібна річ в господарстві, особливо для тих, хто займається конструюванням різних механічних пристроїв. Довго не міг знайти саме такого перехідника для мого мотора, поки тут не побачив, та й ціна прийнятна. На вал 10мм находить добре, без зайвого люфту, добре фіксується гвинтами. Одним словом, покупкою задоволений, магазин рекомендую!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2017

    Якісний товар, виготовлений із сталі. Потрібна річ в господарстві, особливо для тих, хто займається конструюванням різних механічних пристроїв. Довго не міг знайти саме такого перехідника для мого мотора, поки тут не побачив, та й ціна прийнятна. Одним словом, покупкою задоволений, магазин рекомендую!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2018

    Купил для небольшой циркулярки. Под пилу 85 мм, отверстие 10 мм. Не бьет, село на вал 8 мм плотно. Рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 643
    • Ft3 132
    • Ft2 914
    • Ft2 185
    • Ft4 373
    • Ft2 185
    • Ft2 185
    • Ft9 841
    • Ft3 277
    • Ft2 706
    • Ft7 258
    • Ft6 311
    • Ft6 943
    • Ft4 616
    • Ft2 914
    • Ft2 901
    • Ft5 465
    • Ft4 373