Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (88)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(88)
    • 5 Csillag(88)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/12/2020

    Minden jó, nagyon elégedett a termékkel. Csak használja ESP Flasher legújabb WLED fw, egy USB 5V töltő, néhány ws2811 LED Pixel címezhető LED és van a karácsonyi fények.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2020

    I've received the package from UK in decent time. I think it was over a week after I've placed the order. Everything seams to be ok. I haven't got to test the component yet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2020

    Nice product! Very easy to use with Arduino IDE. Just add the link "http://arduino.esp8266.com/stable/package_esp8266com_index.json" to the board manager and you're done!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2020

    Nagyon jó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2019

    Fast shipping, product as advertised

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2019

    Fast delivery and product as advertised

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    Great boards. I use them with my smart home DIY devices. They work with ESPhome, Easyesp or Tasmota with no problem. Boards came with unsoldered connectors which is something I prefer. Also super fast delivery from Banggood. Great!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    Elvittem ezeket a kártyákat néhány projekthez. Még nem voltam képes elvégezni ezeket a projekteket, de biztos vagyok a termék minőségében, mint azoké, amiket a „Bangno"-tól vettem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2021

    Ez az első alkalom, hogy ilyet rendelek. Mindenféle dolgot csinálnak a házban, néha egyéni kódot futtatnak, ha szükséges, egészen az esphome-ig, az otthoni asszisztenssel integrálva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2021

    These are really fantastic. They work like a charm and are much better than the Uno’s. Will definitely buy again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft15 664
    • Ft1 645
    • Ft8 754
    • Ft1 645
    • Ft3 953
    • Ft13 168
    • Ft1 645
    • Ft4 184
    • Ft8 899
    • Ft10 659
    • Ft7 613
    • Ft10 277
    • Ft4 566
    • Ft2 305
    • Ft32 967
    • Ft9 228
    • Ft3 030
    • Ft10 277