Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (230)
  • Kép (32)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(230)
    • 5 Csillag(208)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/04/2021

    Good for the price. I cut 1 star for delivery time. First i open the box and worried about its not working. Because its not starting and Green light not flashing. Than i measure battery and its 2.3 volts. İts non safe level for lipo battteries. Than i charge it voltage comes to 4.2 volt. During charging about 3.3 volt device wake up and green light start flashig. İ test it 4th level with 0.15 nickel strip and finaly its work. Good for amateurs. Fiyatına göre iyi. İstanbul'a 45 günde geldiği için bir yıldızını kestim. Kutuyu ilk açtığımda cihaz çalışmadığı için bozuk olduğunu düşündüm. Fakat şarj ettikten sonra kendine geldi. 4. seviyeden sonra iyi punta atıyor. 0.20 lik nikel şeritte zorlanır. İçinden çıkan 0.15 mm lik şeritte başarılı. Kullanması basit punta uçlarını yakın tutarsanız daha sağlam oluyor.Amatörler için çok iyi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • TomVIP5
    DE
    03/03/2021

    Ez az eszköz nagyon jó benyomást kelt! (hiányzott egy zsugorcső - ami már nem zavar) A Youtube-on különböző videókat lehet nézni erről a termékről - gyakran dicsérték. A lipót gondosan fel kell tölteni (csak szobahőmérséklet elérése után) - szükség esetén külső rakodókkal (RC területről). Ez az eszköz nagyon jó benyomást tett!(Egy zsugorcső hiányzott-de ez nem zavar engem) Meg lehet nézni a különböző videókat erről a termékről a YouTube-on gyakran dicsérték. A Lipót gondosan fel kell tölteni (csak akkor, ha eléri a szobahőmérsékletet)-ha szükséges külső töltővel (az RC területről).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    Good Product! I've ordered one before, I'm using it. I ordered this for my friend, he liked it too. If it is discharged, the LED will not indicate for a while during charging.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    Nagyon boldog vagyok, nagyon gyors szállítás, és mindenekelőtt nagyon megbízható. Először kiakadtam, miért gondoltam, hogy nem szolgálja a terméket, miért nem kapcsol be, de miután két órán keresztül feltöltődött, elkezdett villogni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    Saját megjegyzés a termék az első kép az alábbi. Mondhatom, hogy tetszik. =========================================================== Saját megjegyzés a termék az első kép az alábbi. Röviden, és azt is mondhatom, hogy tetszik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2021

    Amikor telefonáltam, a zöld lámpa nem kapcsolódott be azonnal, több mint egy órába telt bekapcsolni. Jó lenne, ha a csomagoláson egy figyelmeztetést is feltüntetnének. A töltés után több elemet forrasztottam, miután az várható volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    Perfect. Battery came pretty low!! bellow 2V. I was worried, because due to being that low main circuit was not powered and not even the led lighted up indicating charging. After some hours let light up, and everything worked as expected. Already spot welded many cells in my mini power wall project for the garage. Thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    ürün 7 günde adrese teslim edildi ufak işlerde başarılı ilk geldiğinde şarja takmayı unutmayın pil direk yeşil yandığında kullanıma başlayabilirsiniz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2021

    A tárgy időben érkezett, de nem működött. Nem indul be, és nem veszi fel a töltést. Felvettem a kapcsolatot, és átadtam nekik a kért információt. - Nem, nem. Kiváló ügyfélszolgálat! Átrendeltem egy hasonló terméket, a „Bangjó"-ból. Továbbra is vásárol ettől a cégtől.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • BDRVIP5
    HU
    14/01/2022

    Hobbi célra tökéletes. Érdemes használat előtt teljesen feltölteni az akkumulátorát. Köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$247.16
    • US$52.99
    • US$47.36
    • US$9.23
    • US$318.77
    • US$55.99
    • US$374.89
    • US$139.99
    • US$17.31
    • US$13.85
    • US$65.82
    • US$59.99
    • US$32.99
    • US$11.54
    • US$59.33
    • US$235.99
    • US$93.99