Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (36)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(36)
    • 5 Csillag(30)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/12/2020

    The product came unexpectedly very quickly.The Banggood, It has changed the way shipping of her products, and this is very good for her customers .This product comes with a charging cable and with two self-adhesive stimulation tapes .The charger must to is : 5v=1A( USB) and rated power: 6 W.Attention! :It is better to charge the product for 2 hours before usingthe product for the first time .Special note: Only take out the battery when disposing of this product.The rechargeable cervical spine massager has a built- in rechargeable lihtium battery.And after about an hour and a half he wants to be recharged the rechargeable massage .The package does not contain the remote control.But this is not a serious problem in use .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Megkaptam a terméket, de sajnos a képernyő nem működik, nincs aktiválva, nem tudom használni. Megkérem a céget, hogy adja vissza a pénzem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2021

    snelle verzending. Eerste indruk: degelijke kwaliteit. geef later aanvulling over werking.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    nagyon gyors szállítás (25/5 - 1/6). A tétel jól csomagban 😃

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2021

    Az anyag megérkezett, de hibás, ahol én a visszatérést, és azt akarom, hogy visszatérítse a pénzem újra a kijelző nem működik, mert én akarom vissza a pénzem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    excellent choice. works great. Arrived before scheduled

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    Πραγματικά λειτουργεί, έχει 4 προγράμματα και 15 σκάλες έντασης, στην αρχή "τσιμπάει" λίγο λόγο του ρεύματος αλλά συνηθίζετε και πραγματικά αφού τελειώσουν τα 14 λεπτά θεραπείας νιώθεις την ανακούφιση, θεωρώ ότι είναι μια καλή αγορά.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    ne ho ordinati 2 , i prodotti sono arrivati con imballaggio integro, ma in entrambe non funziona il display, si accende solo una luce azzurra e non si può usare correttamente in quanto non si capisce come impostare i programmi. voglio un rimborso.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    what a surprise !! I ordered this 14 days ago and it arrived this morning THANK YOU !!! After charging the battery I will try it asap . It looks very nice, was well packed so I hope it will help me with my problems of neck and shoulder

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Krem ile Kullanıldığında güzel, ısıtma olması da güzel , ancak boyunda iken kumanda etmek yetenek istiyor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft15 266
    • Ft8 259
    • Ft6 469
    • Ft6 303
    • Ft23 232
    • Ft16 593
    • Ft3 445
    • Ft6 303
    • Ft9 218
    • Ft17 247