Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (138)
  • Kép (25)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(138)
    • 5 Csillag(127)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/12/2021

    megkaptam a tárgyat. A doboz elég sérült, de az EFA egység jó állapotban van. Remélem, jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    Szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    félelmetes Edf

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2017

    No alloy motor cone present in the picture. Inadequate side fins for fixing the unit to the aircraft, and no holes present to put screws. Some smudges inside the plastic. OK for the price... but the lack of fixing point is unforgivable. Motor - QX 2611-4500KV Total Weight EDF - 81Gr without Bullet Banana Connector Plug Blade - 5 No yet Test Bench

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2019

    Muy mal tenia mucha prisa en montarlas para un evento y por culpa de ellos me mandaron unas turbinas que eran diferentes y que no puedo ponerlas de ninguna manera y por culpa de ellos me quedo sin poder montarlas y sin poder ir al evento ya he reclamado para que me envíen las que yo pedí pero estoy muy muy enfadado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2019

    Good product, thanks!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Super Motoren, ausgezeichnetes Preis, Leistungsverhältnis.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2018

    Speed ​​in shipping, new price and high quality Thank you for this service my friends

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2018

    Bon produit mais la photo de l’objet sur banggood montrait un cône cachant le moteur qui n’est pas présent dans la version livrée.. :( et pas de patte de fixation comme présenté. Sinon RAS. ;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2018

    good item withe littel price work 4500kv waw this so nice for jet and airplane i like it this item brushles motor so thanks banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$63.51
    • US$9.99
    • US$40.41
    • US$64.99
    • US$11.99
    • US$9.26
    • US$6.20
    • US$11.99
    • US$17.99
    • US$18.47
    • US$8.04
    • US$9.19
    • US$14.78
    • US$15.00
    • US$15.99
    • US$8.04
    • US$19.54
    • US$145.99