Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (24)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(24)
    • 5 Csillag(21)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/04/2021

    Hi, Sir, I have the packing but without the guide Please send the instruction how I can fix urgent Thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2021

    Jó termék és Kiváló Eladó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Nagyon jó minőségű, tökéletesen működik, könnyű összeszerelés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/08/2020

    All the parts where included with plenty of spare nuts and stuff. The edges are bit sharp so it may appear as a low quality product which it isnt so dont panic (like i did tbh) when you see them the first time. ;D I had to do some research to find the right Tutorial. Heres the one i used: https://www.sinoning.cc/single-post/snam1400 Its written in Chinese, but the pictures made it pretty easy to assemble it. If you still want to read some of the chinese description just use the Google Translator app and take a picture of it, worked pretty well for me! I had no experience with such a product and i managed to assemble it, so i'd recommend it for beginners as well! All in all good product as far as i can tell.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2019

    Shipping was very quick. The manufacturer is generous with the hardware which is good with tiny parts. I would recommend getting a cup cake pan out of the cupboard to hold the 20 different pieces of hardware.Do not be in a hurry to assemble as the instructions are pictures and no explanations but adequate. I enjoyed putting it together. The parts are well built and fit together nicely. Very nice little hobby machine.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2020

    Szép, szilárd építőkészlet. Az elemek készült duralikus lemez, őrölt CNC és pontosan hajlított. Élvezni fogja a sok vágóéleket és eltávolítja a „has" után a marógép (szerencsére, csak az élesek, nem a sorja a tompa eszköz). hogy az alkatrészek valóban sok :). Építsünk fel gond nélkül (hivatkozás a fotó kézikönyv a doboz), tisztességes szervók fém fogaskerekek, gyors szállítás. Elégedett vagyok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2020

    A szállítás rendkívül gyors volt. Egy nappal azután, hogy a rendelést már reggel kézbesítették. A jó minőségű termékek. Ez stabil benyomást kelt. Az utasítások a beállítás volt egy internetcím a dobozon. Sajnos az oldal nem létezett. Az interneten való keresés után a készlet származékát találtuk. Ez eltekintve a kész robot fotóitól, de csak távolról volt közös a szállított készletben. Az alkatrészek csak hasonlóak voltak. Az utasítások voltak használt rugók, amelyek nem állnak rendelkezésre az én készlet. Sajnos a többség is fordított. A kész állapotban azonban nagyon elégedett vagyok a termékkel. Néhány alkatrészt nem használtak. Különösen a csavarokat és anyákat a mennyiség 3-szorosában tartalmazták. Kár, hogy egy jó útmutató lenne a legjobb termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2020

    Appena arrivato devo iniziare a montarlo. Sembra un buon oggetto, conferma le impressioni avute dalle foto. Alcuni movimenti sono su cuscinetto. Mancano le istruzioni di montaggio. Spero di trovare qualcosa sul portale, altrimenti mettere tutto insieme sarà complicatissimo.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2020

    A dobozon SNAM1400-ként szerepel, azonban a weboldalon található utasítások különböző összeszerelési utasításokra vonatkoznak. A weboldalon található utasítások egyike sem egyezik azzal, amit kaptam. Nagyon frusztráló.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2020

    Aluminium parts needs edge trimming, they are sharp. I cut my fingers alot before even noticing. Some bearing inserts were quite loose but I got them to somewhat hold. Instructions did not include servo installation angles.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft37 018
    • Ft37 018
    • Ft51 549
    • Ft9 911
    • Ft9 920
    • Ft21 807
    • Ft3 301
    • Ft2 971
    • Ft3 430
    • Ft6 206
    • Ft2 667
    • Ft3 050
    • Ft3 050
    • Ft1 903
    • Ft1 523
    • Ft16 791
    • Ft3 430
    • Ft6 104