Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (59)
  • Kép (10)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(59)
    • 5 Csillag(50)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/12/2021

    Not just a torch, but a power bank, a bluetooth speaker and a hook and magnetic attachment for just about any angle. I have not yet checked the bluetooth speaker as there was no instructions and over ten bluetooth items on my phone screen. The light comes well boxed with a protective insert and the torch talks when you press the bluetooth button. With so many devices having bluetooth these days I look forward to trying this feature in the future. I bought this so I would not have to hold the torch while working with both hands free.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2021

    Jó termék, ami kényelmesen fényt ad, amikor dolgozom. A billenő és a mágneses alap hasznos a fény derékszögben történő elhelyezéséhez. Szép bónusz, hogy a piros lámpa, a fáklya fény és a hangszóró is beépítve. És igen, újratölthető akkumulátorok. Boldog vagyok vele.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2022

    Ha többet akar egy zseblámpánál, ne tévesszen meg. Akkumulátor kapacitása: Az okostelefonom elég volt ahhoz, hogy 13% -ról 27% -ra töltse az akkumulátor kapacitása 5000 m A hangminőség a hangszóróból rosszabb, mint bármely okostelefon, ha csak egy kicsit hangosabb.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2022

    Az elemlámpa most ég. Feltöltöm. Azért ajánlom ezt a tárgyat, mert nagyon könnyű és nagyon éles

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2022

    Nagyon szép és erős zseblámpa. A kék fogú hangszóró is nagyon hasznos, és így a különbség. Ajánlott!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2021

    Kaptam egy terméket, de megállapította, hogy a COB fény / kapcsoló nem működik (fény ot) kérjük tanácsolta

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2021

    Igazi kép.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2022

    feels good strong light for the price well built i like it the shipping was very fast

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2021

    Tökéletes lámpa

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2021

    A kis zseblámpa nem működik

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$6.36
    • US$21.84
    • US$18.99
    • US$24.99
    • US$8.25
    • US$25.90
    • US$35.64
    • US$49.99
    • US$35.99
    • US$20.78
    • US$24.99
    • US$24.69
    • US$25.99
    • US$12.99
    • US$34.99
    • US$12.59
    • US$33.99
    • US$14.99