Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (20)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(20)
    • 5 Csillag(19)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/03/2020

    Ezekből négyet gyorsan kiszedtek Kínából. A minőség úgy néz ki, uszony fogja kipróbálni őket a következő pár napban

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2021

    Szép maró vágó az ár ajánlom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2016

    I woul like to find the same end mill like this but in carbide... This one in HSS cut nicely but it will probably cut less longer than the same in carbide.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2016

    Veramente di buon materiale taglienti e molto efficaci, ci si puo tagliare di tutto metalli dolci Plex, legno acrilici generici plastici alluminio ottone bronzo etc...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2018

    Zeer goede frees bits. Geschikt voor hard en zacht hout. Tip: pas bij het frezen het toerental aan volgens de hardheid van het hout.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/05/2016

    I order this for scrub 3D milling, to make vacuum forms from mdf. Very usable. I will order more...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2016

    алюминий фрезерует хорошо. у меня шпиндель 300W для гравировки.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2019

    Bom vendedor Otima mercadoria

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2019

    It cuts well and I'm satisfied with this product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2019

    Ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$9.73
    • US$7.99
    • US$6.89
    • US$9.23
    • US$5.76
    • US$12.64
    • US$9.23
    • US$5.99
    • US$6.92
    • US$21.93
    • US$11.49
    • US$23.99
    • US$25.99
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$29.99
    • US$29.89
    • US$12.69