Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (364)
  • Kép (19)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(364)
    • 5 Csillag(337)
    • 4 Csillag(23)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/04/2021

    nagyon jó és gyors szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2018

    A great product! I am pleased! Fast delivery to Ukraine for 21 days! I will be glad to work again! Recommend to all! Отличный продукт! Я рад! Быстрая доставка в Украину в течение 21 дней! Буду рад сотрудничать снова! Рекомендую всем!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2017

    пользуюсь такой советской фрезой - надеюсь этот набор мне разнообразит доступ за счет разных форм

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2018

    Cheap but good for the price, and the delivery time was acceptable. This bits are for a regular sized drill, good to have around when working on some bigger rougher stuff you can't or don't want to waste your small rotary tool on (Dremel).

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2017

    Received in good condition. Not tested but hope that it will work fine in future.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2019

    Parabéns banggood muito obrigado voi minha primeira comprar valeu vou comprar de novo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • NZTVIP1
    RU
    05/03/2019

    Шарошки среднего качества, есть заусенцы при изготовлении, думаю по работе с деревом это не повлияет.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2017

    I did not comment on the corresponding quality price report

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2017

    Su funcionalidad es buena tomando en cuenta el precio, el filo no es muy bueno, pero por el precio es recomendable y te saca de muchos apuros, he rebajado metal y aguantó perfectamente.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2019

    Produs ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 324
    • Ft6 250
    • Ft4 412
    • Ft10 665
    • Ft3 676
    • Ft2 204
    • Ft4 043
    • Ft4 412
    • Ft4 759
    • Ft11 035
    • Ft4 138
    • Ft6 957
    • Ft4 778
    • Ft1 829
    • Ft4 759
    • Ft3 676
    • Ft4 778
    • Ft9 929