Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (81)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(81)
    • 5 Csillag(76)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/07/2021

    A termék tökéletes állapotban és jóval a menetrend előtt szállított. A vásárlás 19/06-án, a szállítás 16/07-én történt. Úgy tűnik, hogy végzi a munkáját, és még mindig látni kell, hogy valóban megfelel-e a gyakorlatban. Azt javaslom, hogy megvásárolja a terméket!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2019

    Produto ok. A unidade de 35mm veio com um dos dentes já quebrados. Em anexo fotos do problema.Pedi o reenvio, ou o reembolso dessa unidade. Vamos ver se a banggood irá prestar um bom atendimento quanto a este problema.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2019

    Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2019

    Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2019

    Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2020

    Very fast delivery. I got it in 2 week. Very good value for money. Massive pieces. I'm happy with it. I strongly recommend. Nagyon gyors szállítás. 2 hét alatt kaptam meg. Nagyon jó ár-érték arányú. Masszív darabok. Elégedett vagyok vele

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    Naručeni alati su dostavljeni uredno , vidljivo na fotografijama. Alati su odlični za hobiste. Lp.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    Grąžtų rinkinys didelio diametro kiaurymėms metale gręžti. Geras kainos kokybės santykis.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • george
    CY
    04/06/2020

    Thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • george
    CY
    12/03/2020

    Thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$18.47
    • US$49.65
    • US$36.95
    • US$14.48
    • US$19.61
    • US$16.99
    • US$18.47
    • US$10.34
    • US$50.81
    • US$20.69
    • US$22.99
    • US$14.94
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$6.29