Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (27)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(27)
    • 5 Csillag(22)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/10/2021

    Nagyszerű. Szórakoztató Dun móka

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2018

    Very funny and cheap gloves! its light is spectacular, its colors are beautiful. Worth the price!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2016

    it's all right!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2017

    Bom produto porém cor errada. Escolhi a versão Black scull porém veio da cor preta.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2021

    a termék nem működött jól

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/07/2014

    If you like to dance this gloves will highlight you in the dark. Buy it to my soon and he enjoy it. The finger are a bit long but for the effect it's ok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2018

    Love the various modes. The gloves didn't contain skeleton pattern (which I would have wanted, like in the photo) but were just bare black knit gloves.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2016

    Echt hele leuke handschoenen. Goede kwaliteit en batterijen zijn al inbegrepen. Zit goed in elkaar. Het is het geld dubbel en dwars waard. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2017

    Ik heb zwarte handschoenen met skeletprint besteld maar ik kreeg zwarte zonder print toegestuurd.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2017

    The gloves fit well and the color patterns perform as promised. I am happy with the purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 291
    • Ft3 067
    • Ft4 212
    • Ft2 679
    • Ft19 581
    • Ft1 988
    • Ft4 212
    • Ft2 679
    • Ft21 848
    • Ft4 468
    • Ft4 979
    • Ft2 984
    • Ft4 312
    • Ft6 635
    • Ft2 679
    • Ft1 524
    • Ft23 242
    • Ft7 279