Vásárlói vélemények

4.8 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (315)
  • Kép (24)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(315)
    • 5 Csillag(255)
    • 4 Csillag(56)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/09/2020

    csodálatos, ha keres költségvetés lineáris kapcsoló vásárolni ezeket nem fogja megbánni. Az egyetlen hátránya az, hogy ha van LED a billentyűzeten, a fény nem fog ragyogni, hogy fényes ezeken a kapcsolókon keresztül.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    It arrived very fast. It took 10 days to arrive. Most of the pins were bent as I show in picture 1. I didn't bother to count because there were alot of bent pins. Pins are copper so it can easily bend back to its original shape but it was an inconvenience. This was not the thing I expected. I think this is because of the packaging. No bubblewrap no added protection. But switches are nice and smooth. This will be my first custom keyboard and I never used yellows before so I don't know if they are geniune or not but feeling of it is reds with more resistance. It was fast and reliable. If you live in Turkey like me , this shop will deliver your goods fast like they did to me. I didn't pay any added fees.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    the only complain about these switches is that they don't allow much light to pass through and the keys are barely visible. otherwise they are great value I recommend lubing them first for a smoother action

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2021

    it came in about 2 weeks for me the switches are smooth especially when you lube them they are not shine through or provided very little if you already have a rgb house use those to mod

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    nothing was damaged and the switches work well. the packaging is just a bag though, so your experience may be different. took about 2 weeks to come in.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2021

    Ezek a kapcsolók nagyon jó az ára. Bár a gyári kenőanyag az alkatrészeken nem olyan jó. Nem igazán érzem és hangzik jól kenés nélkül. De 10x-szer jobban érzem és hangzik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    Ez rendben van az ár

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    Fantasztikus kapcsolók! Ez egy őrült felfrissülés volt a Browns-tól. elképesztő sima érzés, de tisztességesen kaparós. Erősen ajánlom, hogy kenje ezeket a kapcsolókat, mint én, a különbség éjjel és nappal (:

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    muito boa qualidade, chegou dentro do prazo, porem alguns switches vieram tortos mas facilmente consegui colocalos no lugar

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2020

    exactly what I ordered and they are great

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16,040
    • Ft2,157
    • Ft6,784
    • Ft5,427
    • Ft5,427
    • Ft6,784
    • Ft6,784
    • Ft7,463
    • Ft23,445
    • Ft9,561
    • Ft17,891
    • Ft17,274
    • Ft15,114
    • Ft19,125
    • Ft29,862
    • Ft18,508
    • Ft19,002
    • Ft6,784