Vásárlói vélemények

4.76 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (45)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(45)
    • 5 Csillag(35)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/02/2021

    Szeretem ezeket a kapcsolókat, és hogyan esett ez szuper jó az én GMMK, de az RGB nem tudott elég fényes még mu aura kulcssapkák, mert a kapcsolók blokkolja az RGB (mint látható a képek)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2019

    very nice switches, came quickly. pretty smooth and extremely light, satisfying to type on. had to modify them to fit on a motospeed CK103 with PCB mounted RGB LEDs

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    何故か4日程で届きました、ピンがけっこう折れていましたがピンは直せるので☆4です。品質自体はかなり良かったです。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    I like these. I am starting a switch collection and these were my first ones. Not too linear nor tactile. These are a great switch to get to start with, but TCC Watermelon Milkshakes and Kahli Box Reds are other better ones out there.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/05/2021

    These switches are very light and good for gaming The only thing about these switches is that they are very loud at times but if you don't care about that you can go ahead and buy them for gaming. Good Switches!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    Switch sensacional, mole para o toque, nao recomendo para quem vai usar para jogar, ou outras coisas que necessitam de precisao, por se tratar de um switch molinho, acabam rolando missclicks e etc.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    they packed it almost instantly and sent it out for delivery came in relatively good condition but the switches came with some bent pins which is normal but i think they could work on the packing abit it came in a ziplock bag in another bag

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2020

    Rendkívül könnyű kapcsolók, jó érzés gépelni őket. Eddig nem volt gondom a dupla kattintással vagy ilyesmivel. Egy csomóan hajlított tűvel jöttek, amin nem lehet segíteni, mivel műanyag zacskón volt, semmi komoly, és mind jól működött.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2020

    Very good feeling switches, and light which I love. My only complaint is that a couple switch pins were bent and I had to bend some of them back. It was okay though because I only needed 61 for a 60% keyboard.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    Ez egy szép lineáris kapcsoló, de egy kicsit karcos állomány és 1 vagy 2 csapok, ahol hajlított, de könnyű rögzítés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 512
    • Ft5 416
    • Ft18 471
    • Ft3 045
    • Ft2 368
    • Ft44 703
    • Ft9 234
    • Ft11 697
    • Ft22 781
    • Ft8 002
    • Ft2 768
    • Ft11 512
    • Ft10 465
    • Ft9 234
    • Ft2 706
    • Ft4 923
    • Ft15 392
    • Ft27 707